Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bingo preuzeo trgovinu, Prevent proizvodnju tekstila, Hifa Oil naftno tržište, banke iz FBiH polovinu obveznica... Još samo da Elektroprivreda BiH uzme ERS i gotovo. Onda će kompanije odlučivati u politici...
Draže mi je da glasam za SDA nego da ti osvojis milion nekakvih trofeja pa crkni ba ako hoces! 💚💚💚
Jos samo sami da nabavimo hurme, helikoptere, tramvaje, gondole i vakcine. I rudarima i medicinskim radnicima isplatimo plate u markama umjesto u hurmama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik je pun ko brod on nije pred bankrotom nego entitet r-s
Ma kako da ne, on nije sigurno! Njegov četnitet mozda i da, ali on ne.
Visoki predstavnik izgleda da se naljutio sad cinimi se tek krece akcija.
Dodik radi na tajnom planu ukidanja rš. To je plan njega i Amerike
Bankrotira on već 20 godina....
Rekao sam,.voda ga je ponijela.... Pustimo ga malo, i strpljenja ljudi. Na ovaj način niko politicki nije preživio, samo što će njemu biti baš bolno, zato sto je on inače živčan i agresivan, i ne zna to ni sakriti..
Kaze dodo da je eres stabilna i samoodrziva...hrvati i bošnjaci se smiju na ovakve izvale...samo da znate
Da ga nisu pomagala druga dva konstutivca bolje reći lopova i da se umjesto bogaćenja konstutivaca i njihove familije razvijala privreda u FBIH to bi se davno desilo.
Dodik je desetkovao Srbe.Nema im oporavka od njega ni 10-15 godina poslije ako uopste ikad ode i ako izvuku makar dio od onog sto je pokrao od njih.Sve su prilike da od toga nema nista jer ce on put pod noge kad procijeni da je vrijeme.Osmanlije su bile zlatne kakav je on.
Nije mi ga žao. Htio je takvu situaciju.
Ma jah evo samo sto nije. Još jedno 20 godina iste price a životi prolaze
Ja bi volio da proda al ce ostat kratkih rukava.Al bolje prodat nego da mu oduzmu.Svakako ce arapi kupit preko vucica pa ide struja za srbe i rs visa za 60%.
I kada Dodik ode a otići će, ostaje problem koji se zove "Izetbegovići"...
I mi smo pa nikom nista
Ne plašim se ja dok je ovakvih tekstova o njemu... Stari, provereni recept.