{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Do jula izbor izvođača radova na autoputu Prnjavor - Doboj

S
13.5.2012. u 20:39
0
13
Do jula izbor izvođača radova na autoputu Prnjavor - Doboj
0
Do jula izbor izvođača radova na autoputu Prnjavor - Doboj
Direktor Autoputeva Republike Srpske (RS) Dušan Topić potvrdio je da bi do kraja juna trebalo da bude sačinjen prijedlog za potpisivanje ugovora sa izvođačem radova o izgradnji autoputa Prnjavor -Doboj.
"Koliko god željeli da ubrzamo postupak ne želimo da nekom od ponuđača damo osnov da uloži prigovor, pa da imamo kontraefekat da nam to blokira čitav postupak na mjesec dana", rekao je Topić.

On je za Alternativnu televiziju izjavio da je bilo veliko interesovanje za ovaj projekat, te da je tendersku dokumentaciju preuzela 31 kompanija, od kojih je 12 dostavilo ponude, što je garancija da će ponuđena cijena biti kvalitetna i konkurentna.

Topić nije želio da otkrije o kojim preduzećima je riječ, ali je potvrdio da su to renomirane firme.

"Nakon što se dobije saglasnost i potpiše ugovor sa izvođačem, uvođenje u posao je u roku od 30 dana, ali uslovi na terenu su takvi da izvođač može odmah da krene sa pripremnim radovima", kaže Topić.

On je istakao da je riječ o ugovoru koji podrazumijeva projektovanje i izvođenje radova.

Govoreći o probijanju roka od 2,5 mjeseca za izgradnju Mahovljanske petlje, Topić je naveo da su razlog veliki nepredviđeni radovi, te potvrdio da se završetak ove saobraćajnice očekuje krajem godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: