Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi. A ne kao bosnjo koji ima jednog zaposlenog, a usmrdio se od znoja i raspao od hemoroida izigravajuci gazdu.
To je cijena korporacijskog zivota. Na zalost monogo je ovakvih ljudi, i njima je zivot sveden na posao i spavanje. Licni i porodicni zivot skoro da i ne postoji. Stvar je sto treba sve u zivotu balansirati ali u mnogim slucajevima priroda posla to ne dozvoljava.
@Mique on je gej, ne treba mu porodični život
Đesi Time Kuče
@ifbbpro evo me soče teteapače
A porodica na posljednjem mjestu :/
i nije neki zivot,robotizacija
Boli me briga za tima cooka Koji vam je klinac pa njega promovisete
Tim Cook ne kuka, nego radi ko pravi kapitalista. Je*i ga, on nema ni kuceta ni maceta. Nije ozenjen. Nema djece, nema zene, da li ima partnera ili ne, ne znam, ali i ja bih mogao tako raditi da nije zene i djece.
drugim riječima,robovska firma kao i google i slične..dovedeš trebu u stan, počneš se valjat dođe ti mejl od TIm Kuka - dolazi na poso odma...
isto kod nas profe, kaže prvih 100 mejlova neću čitat, pa onda sljedećih 200 samo subject, pa sljedećih sto prve dvije rečenice....
Propaganda. Toliko radi i opet na kraju predstave recikliran produkt (iPhone 8, iPhone SE) 😂
ebeš takav život
Ne bi se ja mijenjao s njim, ja sam u SDA
Nikad neću shvatiti ljude koji žive da bi radili, ba radim da bi živio.
Kad Tim Kuk stavi prst u steker struja udari samu sebe. U njega je ajfon sa cjelom jabukom
Hebote, ovaj ima para ko blata, a nema nista od zivota!
@sae540 Pa zabavnije bi mu bilo u zivotu da otvori kafanu! Sta ce s tolikim parama? Nece ih u grob sa sobom ponijeti. A toliko gladne djece ima posvuda!
ustane u 3 i 45 a do 5 je stigao doruckovati, stici na posao, procitati 500 do 800 mailova? i znaci sve to stigne prvi dolazi i zadnji odlazi i spava 7 sati? ... veceg sranja odavno nisam procitao
Legenda kaze da je jednom fkt ustao u ova doba... pa ovo je fizicki nemoguce. Bullshit americki
Bolje na biciklu u ribe nego s novom mečkom na pos' o
eeeee milijarde su u pitanju, a nema suprugu i djecu😉