Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ne zna jel posla ili je dosla , populista cisti
Najnamazanija ministrica, opasna po zivot I opstanak, zovu je 10% a sada I vise. Provjeriti finansijske izvjestaje hotela Carpe Diem u Zenici koji je dobio 107,000 KM pomoci a za tri godine nije napravio toliki promet. Vlasnik delegate u parlamentu FBiH a ova nagodna!!! Raus!!!
@Idol 10% HAHAHAHAHHA Minimalno 30 % i vise
Ministrica je odradila odličan posao, bravo. Samo naprijed.
Svaka čast, tako i treba.
Sve pohvale i podrška za ministricu Đapo.
Svaka čast za trud i zalaganje. Pravi primjer odlicne ministrice.
Bravo za ministricu, puna podrska.
bravo ministrice
Bravo za ministricu. puna podrska
Pohvale i podrška za ministricu Đapo!;💪🍀👏
Bravo Edita!!
Jel pumpadzija turistička agencija. Đapo ne rise
Joj ko nama odlucuje i koga nam postavljaju na funkcije, pa vidite li vi ovo kad glasate, najedete se ludih gljiva i napusite dobro pa " haj hoj haj hoj odoh na izbore joj"
Sve po dogovoru :D
Super zena definitivno, svakq cast
Sve pohvale za ministricu Đapo.
Ti si onaj bot na fejsbuku billy king, kada radoncic prdi dajes pohvale. Kada bi vam najbrojao profile postidili bi se. Reci sefu ne valja vam to sa laznim profilima, skontala vas raja. Bolje pisite o rjesavanju problema. Hajd kad se ulogujes u ovaj profil javi se. Pozz sabit
Ova je unistila za godinu dana k9m0letnu ekol9giju nego svi ostali za 20 godina