Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvesti par linije prema Njemačkoj i par prema Italiji i Poljskoj i ovaj aerodrom bi ubrzo postao najfrekventniji u državi . . . ! ! !
@SisajGaAdmine Ma ovaj je aerodrom nebitan. Bitan je aerodrom u trebinju. Otkazali su narudzbu za strategiju razvoja aerodroma jer je dodick naumio razvijati svemirsku tehnologiju i ici u osvajanje svemira pa je sada narucena studija za razvoj kosmodroma trebinje.
@SisajGaAdmine Hebe se meni odakle si, sta radis "ovde" ako ti nije bitno. Nekome drugom prosipaj supljak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mostar je izmisljen za slijetanje aviona u svako godisnje doba. Mnogi idu u Tuzlu iz Sarajeva a puno je bolja varijanta Mostar blize i puno bolji put. Cijela Hercegovina i jedan dio Bosne bi koristio ovaj aerodrom.
KAD CE SARAJEVO UVODITI OVE LESINARE IZ NISKOBUDZETNIH UBLEHA KOJI TRAZE DA OMRSAVIS PRIJE NEGO LETIS S NJIMA?
Pa idi leti onda sa visokobudzetnim linijama i trazi prvu klasu gdje se mores razrahatit kolko ti volja.
valjda razgovarate s njihovim predstavnicima?!
Još samo linija Dortmund-Mostar pa iz avlije u avliju... hjoooj..
@TheSatanicVerses Bilo me u ondašnjoj Splitskoj, današnjoj Dubrovačkoj (zamisli tog šupanja s nazivima...) pa nekretnine slijedom ustaških okolnosti "prebacih" do Bulevara... u Lacinoj je rodbina.
Od Mostarke zapadno prije rata bijaše Splitska pa je preimenovaše u Dobrovačku... Ako si s Carine, a posebno iz Lacine, onda sigurno znaš moje...
Ma ako je Marin rekao onda je selamet. I oni sto su slijecali nece vise. Sve sami lobiji Sarajevo , Dubrovnik Split.
Mostarski aerodrom najvise pati zbog Zagreba. Kad bi normalno radio preoteo bi velik promet dubrovackom aerodromu... onda dodje i Sarajevo..tamo bi uzeo manji dio..pa se Sarajevo i Zagreb dogovore...i za vrat prime Mostar... U svakom slucaju politika bez kicme..
@ziganteli http://www.airport-dubrovnik.hr/images/stories/cijenik/cjenik-2015.pdf za svakog medjunardnog putnika taksa je kad se zbroje 15 eura... + avion... wizz air i i ostali medjunarodni igraci u mostaru placaju 3-4 eura maksimalno... pa ti zbroji... 200 putnika ti je 2000 eura ustede za dolazak pa jos 2000€ za odlazak... ne brine njih ljepotaa
dosta je bilo deranja kože na sarajevskom aerodromu,od menadzmenta do krezavih taksista sali lopovi...
Hoćemo Mostar-Norveška i Mostar-Njemačka !!!
Svaka cast pa dao bog da i SAaerodrom pocne razmisljati o sto vecim budzetskim linijama prema Evropi a ne samo prema arapima
Zao nam je tog tvoga ubjedjenja i lose informisanosti, ali Sarajevo je spojeno i sa zapadom nas kako i treba. Nije tesko ukucati stranicu i vidjeti dnevne linije.
wizzair -mađarska aviokompanija - ukrajinski vlasnici - kad ono - mira i marko milošević čim se ugrade bagra - letovi počinju
Ko o cemu, kliks o domacim aerodromima i lou kost prevoznicima.
Bice ako vam dadnu mito,drugačije ne
linija dubrave - mostar, 2KM!