Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
75% radne nazovi snage, pjani u smjeni, i treba vas zagasit ko opušak !!!!
@Lamonya tito je eksperimentiso sa idejom da radnici vode firme.. i nakon jednog desetljeca eksperimentisanja.. shvatio je da radnika zaboli qrc i za firmom i za proizvodnjom.. radnika interesuju pare.. kesh..
@Lamonya radniku sto vise ugadjas.. on ce radit sve manje.. jednostavno.. tvoja firma.. briga njega sta ce sa njom biti..pogotovu drzavna.. pa to je ko javna kuca.. naravno, nisu svi takvi radnici.. tu i tamo.. mozes namirisat dobre ljude.. i takvi se probijaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova prica moze proci kod onih koji nisu vidjeli kako koksara izgleda. Indijac kako je preuzeo nijeda prozor nisu ostaklili, a kamoli da uloze pare u filtere. Samo se izvlace pare iz koksare, a narod truju. Neka pogledaju sta je austrijanac napravio od cementare. Nisam za zatvaranje fabrike, ali treba dobro pritisnuti upravu da se napokon nesto promijeni.
Posluješ s gubitkom. Zatvaranje.
Jedno od malobrojnih opravdanih zahtjeva za prestankom rada ovog trovaca.Otpustenim treba dat otpremnine, sve rasprodat i neka upisu kurs njemackog kao zadnju opciju, a do tada nek oprobaju ostati.
koje su to stele i nehljebari
Nema dana a da se ne čuje neka ovakva informacija ili slična ovome. Pa hoće li ikad krenuti kod nas, ili će sav narod otići.
Samo zatvoriti ebenu tvornicu smrti za Lukavac. Svako dan preko 100 tona prasine ova tvornica izbaci, trujuciljude, zivotinje, rijeke, vazduh i zemlju. Nije normalno da ovaj Gikil i dalje postoji!!
Nikako mi ne ide u glavu gotovu firmu za razrađenim poslom naši vlastodršci nisu u stanju održavat ,a da ne pričamo da nešto ovako ovakvog giganta otvore da naprave novu fabriku i još su u stanju pljuvati i psovati po prošlom sistemu državi i Titu...po...am vam se u fes.
Kome ovaj lafina. Il radite kako treba, bez da ubijate sve okolo, il samo stanite.
To tvornice koje su zabranjene u EU otvaraju se jedino u BiH, Srbiji i ostalim zemljama trećeg svijeta. Neki dan je u Smederevu cijeli grad bio prekriven željeznom prašinom iz smederevske željezare koju drže Kinezi. I ovi čim serendaju kako trebaju nekakvo razumijevanje hoće i dalje trovat ljude. Prvo neka ispune EU standarde o okolišu pa neka onda traže razumijevanje.
Nemereš ni propast džaba...
GIKIL je i napravljen da bi se u datom trenutku zatvorio. Sve u nečiju korist.
sve sto zagadjuje zatvorit
Kada bi to bila praksa ostali bi radit samo policija, bolnice, uhljebi u vojsci i 850 institucija u Sarajevu gdje prosječna plata 2500 maraka.
...sreća je skupa, nesreća još skuplja...
😉 Samo vi nastavite kada je gikil i onaj indijac krao pare vi ste trovali zrak u tuzlanskom kantonu tada niste razmišljali da popravite situaciju.