Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autoput ce se sigurno zvati MERHABA ASKERI.
Treba ovo stopirati što prije. Turci planiraju da kao u Srbiji otvore fabrike blizu autoputa. Ali u tim fabrikama treba raditi. Nismo se za to borili!
Koliko sam ja procitao turci ne daju nekakve "pare" nego je jedna njihova firma na putu da dobije bankarsku garanciju za projekat!Sve bi ostalo bilo, ako bi ikako bilo, krediti!
Što će nam autoput do Beograda?
Nek naprave prvo pred avlijom i spoje gradove unutar države. Počeli su na hiljadu mijesta praviti a nisu ni jedan dovršili do kraja.
Sad je jasno kakav je i čiji ovo projekat: velikosrpski Dodikov i Vučićev projekat povezivanje Beograda i Banjaluke, uz podršku SDA izdajnika i turskih dušmana. Inače, Turci će dati kredit za velikosrpski projekat, akoji će vraćati Bošnjaci. Zašto nam Turci ne pomognu da brže završimo kor. V-C?
Ide li trasa preko Banja Luke?
Bit ce dobro za Republiku!- kaze predsjednik Bosne i Hercegovine!
Njihove firme projektuju, a nasi inzinjeri na birou.
Znaci mogao bi se Dodikov Prointer malo i sa putevima poceo baviti...
Je li to onaj put koji je Jadogan poklonio narodu koju je genocid uradio na narod koji njega obozava, narod koji svrsi kad se spomene njegovo ime.. narod koji slavi dan Turske djece i koji mase turskim zastavama?
Eh, taj projekat će se raditi nekih 20ak godina, pa će revizija projekta trajati 10ak godina, pa če se ustanoviti da jedna linija u projektu nije iskotirana i revizor će vratiti projekat na ispravku, pa će ta ispravka trajati 20ak godina pa će se ponovno revizoru vratiti i on će usvojiti nakon 5 godina, pa će se onda presjeći traka i dati rok za izradu, pa će se odugovlačiti i penale će plaćati narod BiH, tako da se taj projekat neće realizovati nikad.
Taman kad mi praunuce dođe na mezar da me obraduje kako su poceli radovi. Nikad vam necu halaliti 25 izgubljenih godina u nista. Haram vam bilo.
Ma bja'zi..
Svi putevi vode prema zapadu samo nase seljacine prave prema istoku
Brzi put Sokolac - Zvornik? Teško da može...
Kakav autoput, treba dignuti kineski zid prema granici Srbije