Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzi se Angela jos godinu dvije,jer naredne godine ce doci vise bosanaca nego svih godina do sada
@Pirat Ovo sto sam napisao je cinjenica,koju niko nece moci promijeniti...
zivjela 100 godina,jer si jedina nada za napaceni narod sa balkana
Na kojem je mjestu muškobara Cvijanović?
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
To gospodzo
Kakav je ovo popis nema Dusanke Majkic?
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo "imali posla" :)) sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
prosirila njemacku ekonomiju ...njena mudrost dijaloga sprijecila sirenje terorizma na tlu njemacke ...direktna isto u vaznim momentima...zena za divljenje nikad joj nisam volio partiju , al nju sam uvjek postovao..zena razuma
Potpisujem👍🏻
očekujem da PTPC objavi svoju listu, sa Željkom Cvijanović na čelu.
Mama.........idi u penziju zasluzila si ...
da vidiš u mene punice kad' šakom o' sto lupi
Angela je najbolje nesto sto se planeti zemlji desilo u zadnjih 10 godina.... hvala Angela.
@kgk a sta to Njemcima fali?
Angela lavica.
Mutti je kraljica jedino sto je slabo procijenila ove izbjeglice i mislila da su nesto kao sto su bile izbjeglice sa Balkana.Grdno se prevarila.Zao mi lakovjernih svaba a jos mi vise zao nas sta nas ceka sa ovim nasim izrodima na vlastima.
Sad ce i ona u penziju i time su zatvorena vrata za BiH baustelce i ljekare. Bilo je lijepo dok je trajalo, hvala teta merkel