Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo bolesno i ruzno, s obzirom da se radi o mjestu koje je sluzilo kao logor.. Da su bar srusili kompletnu gradjevinu pa ispocetka nesto podigli.. Ovako jok.
od kako se djetici rijesise srpskog jarma sve im krenu nagore,jos samo da se rijese SPC-e ajke svih zala balkana i to ce biti jedna uspjesna evropsk drzavica dobra za zivot svojih gradjana i dobra za susjede!
...bivši ministar turizma, a sada izvršni direktor OHM Mamula... Po zakonu :D
I to na srpskoj zemlji bre.
Svaka čast za ovu ideju! Dolazim kod đetića aBd kad ovo bude gotovo
Vi od kako ste TOBE dosli - sve vam ide od ruke..
Dajte malo korigujte ovaj naslov,ima li imalo smisla ova rečenica što ste napisali?Valjda među vama ima neko pismen da ovo liči na nešto...
@Salt City TZ Na prvu ispade da je CG ostrvo zatvor. Ma koriste onu čudnu HR gramatiku gdje prvo ide subjekat, pa objekat pa onda glagol - niđe veze. Ili kad uzmu razdvajati složeni subjekat glagolom biti - Hrvatski je Sabor donio odluku... ili Novi će model izaći...
domaćinski nema šta!na 49 godina?