Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci još jednom pokazuju svoju naprednu inteligenciju već odavno dokazanu prodajom Energopetrola (moraš biti stručnjak da upropastiš naftnu kompaniju), upropaštavanjem BH Telecoma (cijene, (ne)kvalitet usluge, redovi za mobitel \'ko za vodu u ratu) i sad naravno na red dolazi FDS ! Naravno, prekomplicirano je sve ovo za bosancherose i van njihovog domašaja da skontaju kako će već u pola godine TDR biti vodeća duhanska kompanija... no kako rekoh, prekomplicirano za skontati.......
haj napuni bure bez dna, isti vrag, uzimala drzava marku ili 5 eura, mi nista od tog vidjet necemo;P
Ti nam, Ramo, hoćeš reći da su proizvođači duhana ustvari volonteri. Moj Ramo...
U EU 5,6 eur kutija cigara, od toga ni 1 eur ne ide proizvodjacima, sve drzavi. cigare su jako dobar nacin da drzava napuni kesu za budzet.
pishimo ga mi svakako sa poskupljenjem ili bez
Pa se sad možete fino pushiti!