Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosječan licni dohodak u Njemackoj 2000 eura..litar goriva 1.30 eura..prosjecna plata u BIH 420 eura..litar goriva 1.18 eura...i korumpirani profa (poserem mu se u diplomu)odvali kako je u BiH najjeftinije gorivo u regionu..Tipičan primjer narucenog teksta od strane naftaskog lobija..samo je jos nepoznanica koliku je pinku uzeo za ovo..smece ljudsko
@AgresorNemaZrtava Vrati se u sarajevo
bravo. korumpiran 1000%. a neznalica totalna kao i Hurtic Zlatko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa bolan Murize litar diesela u Londonu kosta maloprodaji 1,36€ prosjecna plata britanca je 3200€ . o kakvim ti cijenama pricas ? drogiras li se ?
Njemu nije slupo ni da je 3 km,vozi službeni auto i država tanka i ima primanja 3000-4000 km ali ovdje se KONJU STARI radi o 95% populacije koji nemaju toliko koliko ti imaš i takvi prave blokade saobračaja.Jebo te Izetbegovič i Dodig koji kao i ti nemaju kontakta ss stvarnim stanjem u BiH.
Murise, hajd ti polako u PM. Uhljebu SDA-ovski! Kaži kolika su tvoja ukupna mjesečna primanja. Da bi se stvar dovela u red, cijena goriva mora da dođe na 1.95 feninga u prosjeku. Ta cijena pokriva prohtjeve gidtributera i trgovaca. Što nekažeš koliki je reket koji uzimaju HDZ i SDA? Nemamo robne rezerve FBIH baš zbog njih i zbog njihovih tajkuna. Zato profo - ŠIC!
Profaa meni se cini da svjetsko trziste nije vas fah... drzi te se vi predavanja
Ovo ti je pričaj da se raja ima čemu smijati. A bjeri' noste đavo, lažove glupi.
Bravo profesore...kazes cijene idu gore dole...de nam kazi kada je kod nad isla DOLE ?
Ma nemoj reći!!!! Eto prosvijetlio si nas, nismo to do sad znali. Fuj, gamad jedna pa nije narod stoka da nema mozga i da ne zna ništa. Dao Bog pa da u oktobru popadate ko kruške svi, dosta vas je više!!!!!
Pa moj profesore, ocekivao sam da kao covjek od struke kazes da se akcize skroz ukinu, sve dok se ovi majmuni ne dogovore. Ja ako sam dobro shvatio natpise u novinama, mi sad uzimamo kredite na osnovu akciza, jer za te pare nema politickog dogovora...
Profesore, napusi se k**** !!!
naravno. barel nafte 2014. bio 120 dolara, a litar goriva evro dvadeset pet. sada je 65 dolara, a litar goriva - evro dvadeset pet. ako skoci cena nafte, skocice cena goriva. ako padne cena nafte, cena goriva ce ostati ista jer valja drzavi malo para uzeti, a ionako su se ovce navikle na staru cenu i plus su malodusni letargicari koji pustaju da ih gaze tako da ko ih j***. eto tako na to oni gledaju.
Jbmt ti pamet takvu plitku kad ti je neki argument da je cijena u BiH najniza u Evropi. Povecanje cijena nije niti blago, niti je posljedica cijene na svjetskom trzistu. Povecanje cijena je prvenstveno uzrokovano povecanjem apetita distributera. Bila je i prije cijena na svjetskom trzistu 140$, a bila je i 40$. Tako, ne palamudi bez veze!!!
Jeste, medo.. ali nakon sto na svjetskom trzistu gorivo poskupi 0,85$ po barelu, zasto nakon toga poskupi kod nas 5 KF? Je li to ekonomski opravdano, reci nam """strucnjak"""!
Ti profesor.Fuj
e moooj profesore...nemas obraza sekunde...
Ma jbo ovakvog profesora, klasični sda plaćenik koji idiotskim argumentima brani neodbranjivo. Na sta smo spali, da je ovo profesor. U normalnoj državi bi bio kondukter
Daj ba ne risa