Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiosk na agregatima
"Duša biva udahnuta u još uvijek nerazvijeno tijelo, za vrijeme njegova boravka u majčinoj utrobi. Spajanjem duše i tijela nastaje novo stvorenje – čovjek. Kada duša doprije do sitne grude mesa, poznate kao fizičko srce, i sjedini se s njom, dolazi do nastanka čovjekovog duhovnog srca. Ili jednostavno govoreći, srca. Srca kojim osjećamo, ili ne osjećamo, zavisno od njegovog sadržaja. Istog onog srca čije postojanje neki priznaju, a neki negiraju." Tekst iznad predstavlja početak drugog poglavlja romana "Istina o Bogu". Cijeli tekst pročitajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/Istina-o-Bogu-895774407198243/timeline/
svaka cast!!
Ozbiljna firma. Nekako vjerujem da kada bi oni preuzeli kompletan autobuski saobraćaj grada da bi to na nešto i ličilo. Kakva korist kada ,,prepreprepametni Konaković,, koga je na žalost građana Sarajevo na ovo važno mjesto postavio ..neprikosnoveni,, Izetbegović (ne zna se koji je prazniji) pa taj isti Konaković ko bajagi ,,spašva,, hahahaha višedecenijskog raspalog bolesnika koji se zovle GRAS. Neki dan na TV prikazuju Izetbegovićeva svjedočanstvaa iz srednje škole. Ko je gledao taj i zna kakve su ocjene bile na istom.
E,TO JE VIJEST! Dodajte još da je u Goraždu otvorena još jedna burekdžinica.
Pa kako neko može dobiti upotrebnu dozvolu za rad ako nije ispunio osnovne uslove. SDA može ovde se i kriminalne radnje smatraju privrednim uspjehom.
Agregat je postavljen iza kioska
a vidim da je printanje dodatna djelatnost...i konačno ne piše "prijevoz"
Gras zaista treba ukinuti jednom zauvijek.
i sta onda? treba ostaviti tramvaj i trolejbus a ostalo pustiti taksitima da voze linijama autobusa i staju na stanicama....marka pa dokle hoćeš tako će i biti uskoro
Gras je nepopravljiv, treba ići na novu firmu. Privatnu ili državnu, mada s državnom problem hapanja neće nestati. Ali, ovo odvlači novac i ne staje. U Banja Luci i Beogradu, na primjer, linije uz gradsku firmu drže i privatnici. Jer su shvatili da nemaju dovoljno vozila da održavaju sve linije. Znaš li šta se sada dešava u Beogradu? Neuporedivo bolje autobuse ima njihovo gradsko saobraćajno od privatnika, jer su uveli elektronski system očitavanja karata, pa se jasno zna ko je zaslužio novac jer se putnik vozio njegovim vozilom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)