Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Profesora Mirsada Hadžikadića za predsjednika, jer on to može i treba biti. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Profesor Mirsad Hadzikadic je covjek koji Bosnjaci trebaju da izaberu. Dosta je bilo vas i vasih stranackih zaposljavanja, dizanja akciza i poreza za potrebe krpljenja vlastitih budzeta, dosta je bilo tjeranja bosnjacke omladine u zapadne zemlje trbuhom za hljebom! Dosta je bilo LAŽI. U oktobru cete aBd svi na biro za zaposljavanje da vidite sta ste napravili narodu i da osjetite na vlastitoj koži kako gledati u svoju zemlju kao u maćehu a u Njemačku kao u majku. #MH2018
👍💥 Mirsade zelim ti iskreno uspjeh na izborima. Jedino si nam ti spas. Hvala na kandidaturi. #pravipredsjednik
Bukvić je samo produžena ruka SmraDovA iz kastinskih halki i mindera kojemu kreditnu politiku vodi riđšobra-GAD-i njegova hanuma Seka od milja El-enna. Država jednog čovjeka ili nekoliko porodica neće , budite sigurni zaživjeti u Bosni ( BiH ). Pozdrav od Hame.
Plasirao ljudima tipa: - Seadu Gološu (projektni biro Grupa Arh - u hotelu Jezero pored pionirske doline) - Granoff/Mitex (ista firma) - Ans Drive - Bosnaplast Itd. Itd.
Bukvić je samo produžena ruka AmraDovA kastinskih halki i mindera kojemu kreditnu politiku vodi Riđobra-GAD-i i njegova hanuma Seka od milja El-enna. Država jednog čovjeka ili nekoliko familija neće, budite sigurni, zaživjeti u Bosni (BiH) Pozdrav od Haame.
na stranu što se radi o privatnoj banci i time imaju pravo plasirati kome hoće sve firme koje si naveo su izuzetno kvalitetne firme i sa velikim razlogom dobivaju poslove