Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brza cesta bi bila super... onda bih u picarenje iz travnika do donjeg vakufa mogao za oko 25 min ^_^
mogu misliti kako je vakufljanima, kad mene onaj jedan prolazak ljeti dovoljno iznervira. fakat je malo pobezveze da tako prometan put ide bukvalno kroz centar grada. ako nista, zelim im barem zaobilaznicu da se sto brze rijesi.
Ovo više nije normalno. Bihać - Beč je lakše doći nego do Sarajeva.
Nismo u stanju spojiti Sarajevo i Tuzlu te Sarajevo i Mostar, a kamo li Krajinu i Sarajavo. Da je Vlada pametna, vec sad bi prodala BH Telekom i HT Mostar i te 2,5 milijarde KM ulozila u izgradnju brze ceste Sarajevo sjever - Sicki brod (500 miliona KM), autoputa Sarajevo jug / Tarcin - Mostar sjever (1-1.5 milijardi KM) te brze ceste Sarajevo - Jajce, dionice Lasva - Donji Vakuf (500 miliona KM). Prodajom udjela u drugim drzavnim kompanijama mogli bi se osigurati dodatnih 500 miliona KM za izgradnju "brze magistrale" (po jedna traka u svakom smjeru) Kljuc - Bihac - Izacic (100 miliona KM), brze magistrale Sarajevo - Trnovo - Gorazde (100 miliona KM) te 1. transverzale u Sarajevu (oko 200 miliona KM). Ulaganjem 3 milijarde KM u pomenute ceste, moglo bi se uz hipoteku izgradjenih puteva dici kredit za autoput Zepce - Tuzla - Orasje, JJAC Pocitelj - Crna Gora te brze ceste Mostar - Siroki Brijeg - Vrgorac. Ovo bi se sve MOGLO ZAVRSITI ZA 5 godina!
Da mi je znati cemu minusi na moj komentar?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KAČAVENDA UMOČIO KURAC U SVINJSKU KRV S VINOM I DODIKU KOJEM JE PREDHODNO ZAVEZAO OČI U ŽVALJE GA SMOČI. KAČAVENDA "OSJETIŠ LI KRV PRADŽEDOVA" DODIK : "ŠTA JE OVO GORGONZOLA?"
Predhodno? Koja si ti nepismena seljacina, strasno, a vidi se da i nisi nesto pametan. Takve kao ti treba eutanazirati da ne zaga?ujes zrak.
Projekat ove zaobilaznice oko D.Vakufa uradzen 1988, pa dobro se Gospodin Huso Susic sjetio da uradi nesto za grad, dosad su pare isle samo u Prusac...... gdje je doticni rodzen i zivi. Kao na primjer asvaltiranje puta do Ajvetovice , koji se koristi jednom godisnjei njime prodze stotinjak konja, a grad rupa do rupe. sportska dvorana je zapoceta prije 6 godina i ni blizu zavrsetka ........bolje da dalje ne nabrajam unervozim se kad se ovakvima daje prostor u medijima.
A zasto se glasali za konja opet? :S
Kako zaobići Donji Vakuf? Ubrzo vrlo efektivno...