Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se urahatio kako je ova odluka. Jedina dobra stvar od rata na ovamo koju su izglasali. Da hoće povečati na 3000
Nema se više kome slat'
Mogu komotni naruciti stvar vrijednosti 79 KM a da me ne "poklopi" carina i nameti. Doduse nekada se naruci nesto i vrijedno 200+ KM, tako da na svakoj narudzbi covjek ustedi 50-90 KM u odnosu na kupovinu kod domacih prodavaca. Meni super.
Ovo je dobro da su male posiljke 300 KM , al to ovi umislili da se to inostrana kupovina vrsi svaki mjesec ... Kupujem nesto u ino samo sto nema na domacem trzistu a treba mi.
dodatni problem je sto Poste naplacuju i neke izmisljene takse za otvaranje paketa, rukovanja posiljke i sl ...
Ja vise ne narucujem preko eBay-a otkako sam zadnji put narucio usb-fm transmiter za auto, koji sam platio 20$. Ubacili su mi u sanduce zuti karton, pa sam morao otici do pošte na Željezničkoj, tamo platiti 2 KM carine i podići paketič. Smorio se živ dok sam dobio tu glupost.
Tesko je poslati emailom ili faxom dokaz o cijeni artikla
A ako je u pitanju druga zuta koverta koju ti postar ostavi kada nema nikog u kuci, onda je to do tebe sine...Nece postar hodat ti oko kuce 24/7 da vidi imal te u kuci da ti uruci...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
polako, dok se raja navikne meni je jos u glavi dok narucujem nesto da mora biti ispod 50KM sa postarinom xD tek neki dan sam narucio kreatina za preko 50KM
bildas li sta, bilde?
Nardo dekintiran pa to ti je :) Ide sezona godišnjih a gorivo poskupilo, uskoro i drugo, i sad još treba naš čovjek da nešto drugo kupuje. Osim ako nije Dušanka Majkić, ona ima uvijek prihoda na pretek.
izuzev na nekim slabijim sajtovima, poštarina na naručenu robu sa drugih sajtova zna biti basnoslovna. ljudi i kada bi htjeli naručivati, sa tom poštarinom se ne isplati.
Ej moje seljacine. Znate li kako net i e-commerce funkcionise? Pored toga, znate li da treba podrzavati lokalne bredove/butike?
@GuessWho pa recimo dx.com ima besplatnu dostavu za BiH , a već AliExpress je strava i ko ne bude gledao poštarinu oderaće ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)