Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se popeh na jabuku da naberem sljiva,dodje vlasnik oraha pa me s kruske stjera😧
Taj pomoćnik ministra nije bio prisutan jer se trenutno predstavlja po svijetu kao ministar poljoprivrede, i on bi prvi trebao odgovarati.
Brcko distrikt najveca mafija. Tamo se pere masovno. Hong Kong za lopovluke. NI danas nemaju FISKALNE kase koje su u entitetima i svim ostinama , osim Brckog , uvedene prije 12 godina. A zna se sta to znaci.
Dobro ba... koga boli djotka. Nego kad ce te jabuke biti na akciji? Treba pripremit kazan.
I TO JEDNU PO JEDNU JABUKU"Fitosanitarni inspektor koji je pregledao robu
Ne važi
Sad će jabuke za rakiju biti po 0,15 KM, jupiii
Ne morate ići na otvorene pijace uđite u Mercator, Bingo, Konzum nigdje na voću, povrću, nemate deklaraciju koja će vam reći porijeklo, uvoznika, kvalitet, klasu. Nisu bolji ni oni po ulicama uzme 2 gajbe krušaka iz hladnjaće iz 2016 godine i prodaje kao domaću krušku iz 2017 hahhahah..
Ma haj'te molim vas...niste culi za samopregled i samokontrolu??jabuke su krive...ne'a sta tu inspektorat..
Jebale vas Jabuke! Odgovorno Tvrdim da PiH nema jabuka za Izvoz! Sve mraz spalio i prestanite vise ljude lagat mazat,nisu vam oni Bosanci,na koga ste Vi navikli! Lazete i Varate ko Psi!
Ko je kriv niko nije kriv. Dakle ministar vanjske trgovine je odgovoran odnosno iz institucija na čijem je čelu Mirko Šarović stigla je i potvrda da je to proizvod bh. porijekla a isti je optužio nekog inspektora na kamionu??
@Scotland Da mi je samo znati kako si to zakljucio kad u tekstu jasno pise "Vanjskotrgovinska komora je na temelju zahtjeva izvoznika potvrdila da je to proizvod bh. porijekla".
@JeSuisDare Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa i Vanjskotrgovinska komora koliko vidim svaki dan sjede nešto i prodaju ublehe o smanjenju deficita, rasterećenjima, povećanju izvoza itd. dok vidim suštinski i konkretno uništavaju proizvođače i izvoznike, evo konkretnim primjerom koji je tema članka. VTK u sprezi sa lažnim proizvođačima..
samo im imovinu provjerite jel srazmjerna platama i placenom porezu
Najvise bi nahebali "obicni ljudi", otkud vam stan od 55 kvadrata a plata 400??