Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao tuge,6 godina rada na bloggeru,falit će mi:(
hajde bar imas priznat staz
ovo im je glupost velika. Neka stave oglase sa strane i isplatit ce im se. Nije to toliki trosak. Znam jer imam sajtove, mogao bi sam hostati blogger.ba za 200 maraka mjesecno u vrh glave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
evo skidoh svoj blog i citam postove od prije 10 godina,a ljudi nista pametniji nisam posto...
3 godine rada for nothing.
Toliko popularan da nikad nisam cuo za njega. Marketing i publicitet su cudo. Evo sad cu da posjetim taj blog.
ai*** me zaboli
voxxyz.com je alternativa za blogger.ba, sa tendencijom da i bloggeri imaju procenat zarade od svog pisanja. dobro dosli :)
Svakako nije nicemu valjo
http://boreokoociju.blogger.ba/ je istorija
Trebali su omogučiti i neku zaradu autorima da svijet ima neki poticaj raditi na blogovima.Šteta dobra stranica,nekada davno sam upravo na njoj počeo blogati.
pa sto ne naplati od bloggera po marku i eto mu ... cccc , nemoj za djabe nista
NADAM SE DA ĆE GA U POTPUNOSTI IZBRISATI...KOJA JE TO GLUPOST....
Zato nije Youjizz.com
Ovako ce nekad i danas jako popularne drustvene mreze zavrsit
Ja što nafaliste sami sebe.
Sjecam se Leile, Mirvane (hvala na preradi blogskinsa:), Tine, Fatime, Sabine, Sedine, Edine hvala vam cure na divnim uspomenama. :) ljubim vas
davne 2006-te sam imao svoj blog