{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bio-base priprema novu edukaciju za zvanje HACCP menadžer

F
8.11.2010. u 13:50
0
0
Bio-base priprema novu edukaciju za zvanje HACCP menadžer
0
Bio-base priprema novu edukaciju za zvanje HACCP menadžer
U organizaciji sarajevske konsultantske kuće Bio-base u Sarajevu će od 2. do 6. decembra biti održan seminar o temi "HACCP sistem i njegova implementacija".
Ovaj petodnevni edukativni program za zvanje HACCP menadžer (savjetnik za kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane i bolesti prenosivih hranom) bit će održan u Centru za edukaciju i specijalizaciju kadra konsultantske kuće Bio-base.

Program traje već četvrtu godinu i podržan je od Federalnog ministarstva okoliša i turizma. Po okončanju seminara učesnicima će biti dodijeljeni certifikati, a do sada ovu edukaciju je prošlo oko 350 osoba iz BiH.

Zvanje HACCP menadžer je primjenjivo u implementaciji o održavanju HACCP sistema koji je postao zakonska obaveza, što znači da firme koje se bave proizvodnjom i preradom hrane za životinje i ljude moraju imati implementiran HACCP sistem radi zaštite zdravlja potrošača.

Edukacija, kao i sve prethodne, namijenjena je pojedincima s ili bez radnog iskustva, stručnjacima i uposlenicima iz ugostiteljstva, proizvodnje, distribucije, transporta i trgovine hranom, veterine, sanitarnog inženjerstva, prehrambene tehnologije, poljoprivrede, agronomije, biohemije, hemije, biologije i tržnim inspektoratima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: