{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova edukacija za zvanje HACCP menadžer

F
18.9.2010. u 14:17
0
0
Nova edukacija za zvanje HACCP menadžer
0
Nova edukacija za zvanje HACCP menadžer
Sarajevska konsultantska kuća Bio-base od 23. do 27. septembra organizira seminar o temi "HACCP sistem i njegova implementacija".
Ovaj edukativni program za zvanje HACCP menadžer (savjetnik za kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane i bolesti prenosivih hranom) bit će održan u Centru za edukaciju i specijalizaciju kadra konsultantske kuće Bio-base.

Zvanje HACCP menadžer je primjenjivo u implementaciji o održavanju HACCP sistema koji je postao zakonska obaveza, a čijom se implementacijom ispunjavaju i inspekcijski zahtjevi. To znači da firme koja se bave proizvodnjom i preradom hrane za životinje i ljude moraju imati implementiran HACCP sistem radi zaštite zdravlja potrošača.

Po okončanju edukacije učesnicima će biti dodijeljeni certifikati, a do sada ovu edukaciju je prošlo skoro 250 osoba iz BiH.

Edukacija je namijenjena pojedincima sa ili bez radnog iskustva, stručnjacima i uposlenicima iz ugostiteljstva, proizvodnje, distribucije, transporta i trgovine hranom, veterine, sanitarnog inženjerstva, prehrambene tehnologije, poljoprivrede, agronomije, biohemije, hemije, biologije i tržnim inspektoratima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: