Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije mjesto za uživanje nego za izrabljivanje radnika
Kompanija Bingo d.o.o. raspisuje oglas za prijem u radni odnos, potrebno više izvršilaca u poslovnicama Bihać, Bosanska Krupa, Bužim, Gračanica, Jajce i Tuzla.---- Ovo su lijepe vijesti,nadam se da ih nece moci naci.
Nema vise ljudi, seljacineee na vlasti misle da je ovo kao kad se islo u njemacku, samo se sad ide i ne vraca zbog sistema i loppvluka, nekad 50% nije zbog para..
Vidi Saleta vidi mu frizure hhh
Napravili igraonicu za djecu i stavili je pored kafića i restorana u kojima se pusi. To samo u Bosni ima..
Netačno. U ovom objektu nije dozvoljenopusenje u restoranima ikaficima. Postoje posebne prostorije za pusače
To je robovlasnicka kuca par ekselance u bosni. Jedino ko uziva je vlasnik
u eri globalne trgovine, kad lidl, costco, tesco, aldi, walmart, otvaraju trgovine sirom planete, kod nas caruju robot, belamionix, bingo. tacno znas u kakvom je srranju drzava kad vidis glavne trgovacke lance. kapital je najplasljivija zivotinja, i niko pametan nece ulagati svoj novac u bosnu. drzava nam je raj za sumnjivi kapital, i ove ratne profitere tipa binga i robota...
SDA ba lija kad vidi tržni centar us ere se od sreće.
Sve full i na visokom nivou a radnicima plate 500 600 maraka, e za to treba imat petlju, a to je naravno SDA mafija koja stoji iza ovog robovlasnika
Hazime imamo Bongo
u bojama SDA
Zelena najbolja 💚💚💚
@odisejhomerov Ovo je irska boja.
Javljam se uzivo sa lica mjesta
Kuko je njima vrh vrhova..