Bogat program
31

Bingo City Centar u Tuzli slavi treći rođendan: Mjesto stvoreno za uživanje

A. K.
Foto: A. K./Klix.ba
(Foto: A. K./Klix.ba)
Uz izuzetno bogat program i specijalnog gosta regionalnu muzičku zvijezdu Sašu Kovačevića Bingo City Centar u Tuzli proslavlja svoj treći rođendan.

Nagradna igra, specijalni popusti i preveliki broj posjetitelja obilježili su ovaj 9. novembar u Tuzli, a na centralnom trgu Bingo City Centra za dobru zabavu se brine DJ, kao i popularni pjevač Saša Kovačević.

Ususret rođendanu u Bingu je proteklih mjesec dana organizirana velika nagradna igra, a ovaj put su izvučene 333 dobitnika nagrada, kao i tri glavne nagrade čijim dobitnicima je pripalo po 3.333 KM.

Tačno 11. novembra 2016. godine upriličeno je grandiozno otvaranje Bingo City Centra u Tuzli, a ovaj savremeni tržni centar prostire se na 40.000 kvadratnih metara.

Pored Bingo Plus hipermarketa ponudu upotpunjuju još i velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kuglana Brunswick sa šest staza, ali i Cinestar kino sa pet dvorana.

"Bingo City Centar osjećam kao svoj drugi dom i izuzetno mi je drago što imamo jednu ovakvu priču. Drago mi je da smo uspjeli napraviti da Bingo City Centar bude mjesto gdje svi uživaju. Imamo preko 50 internacionalnih i domaćih brendova, uz sve ono što jednoj porodici treba kako bi uživala u jednom ovakvom centru", kazala je menadžerica Bingo City Centra Lidija Zulić.

Lidija Zulić (Foto: A. K./Klix.ba)
Lidija Zulić (Foto: A. K./Klix.ba)

Ovaj centar koji slovi za omiljeno mjesto za shopping, zabavu i druženje rođendan proslavlja pod sloganom "BCC slavi treći, darovi sve veći!".

Na ovaj značajan dan u Tuzlu je stigao i Saša Kovačević koji se izuzetno radovao susretu s tuzlanskom publikom, ali i obilasku shopping centra.

"Iskreno, ne sjećam se kada sam zadnji put gostovao u Tuzli, ali drago mi je da sam sa vama ovdje. Ovo večeras je kao jedan oblik uvoda u moj koncert koju ću, nadam se uskoro napraviti u ovom gradu", kazao je Kovačević na konferenciji za medije.

Saša Kovačević (Foto: A. K./Klix.ba)
Saša Kovačević (Foto: A. K./Klix.ba)

Vrijedi kazati da su ove subote sve trgovine u tuzlanskom centru za svoje goste pripremile i fenomenalne popuste koji idu i do 50 posto.

Zbog toga je rođendan Bingo City Centra odlična prilika da svi gosti pored dobre zabave sebi obezbijede kvalitetnu obuću, odjeću, igračke za djecu, kozmetiku, knjige, ali i proizvode za domaćinstva po povoljnim cijenama.