Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad imam par stoja u dzepu, pjevam "dje ste bili kad sam bio niko" i razmisljam da dam otkaz. On ima ne zna ni sam koliko, ta ce se zahebavat, ode uzivat u malim i velkim stvarima, u onom sto je tokom godina propustio.
@Sindikatbotova On je pametan čovjek.
Ovi su stvarno napisali da je direktorica Microsofta Satya Nedella?
@adnan01 Jesu... Gledam i ne vjerujem...
Ne kupujem ništa Microsoftovo više. Šta će taj indijac da vodi kompaniju? Hajde nađite pristojnog čovjeka.
Ode u samoizolaciju,šuplja mu prića zna on sta se kuha iza kulisa,ili ce na Mars ili duboko pod zemlju u neko atomsko skrovište
Vodja novog poretka u svijetu... Sada ima pune ruke posla...
Zašto mi je komentar obrisan? Jer je istinit? Jer smeta majmunu koji briše kako mu kurcu ćejf?
Sad kad dionice još više padnu auuu
Ima previse obaveza oko korona virusa.. plan je uspio!
A sta je s onim milionima koje si ulozio 2015 da se rwzvije coronavirus đubre jedno masonsko iluminatsko.
ovaj "filantrop" hoće da se fokusira na svoju veliku strast i ljubav: kreiranje i patentiranje virusa, distribuciju virusa, kreiranje vakcina, kreiranje GMO hrane koja će učiniti što veći dio populacije sterilnom i, naravno, smanjenje svjetske populacije.
neka bolest, milion posto
On ubire pare od svih jebenih virusa sto postoje
Šta ti znači kupiti pravi software u pravo vrijeme.....👍
Bill gates je jednom prilikom izjavio da je obavezno cijepljenje najucinkovitiji nacin reduciranja broja ljudi na kugli zemaljskoj. Isto smece kao i soros, cisti satanizam a vi ga i dalje nazivajte "filantropom"
Magarac
Osnivač Microsofta aferim
Bille napushi se kurchine jesi cuo.. Crkni konjinooooooo