Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je isti ovaj BIHAMK uzeo para na registracijama, jos 15 godina krili da je ukljuceno u registraciju 3 asistencije ...
I ja moram pohvaliti.. Đedo davno prićo kako su prije 70 godina pomogli kad je konjskim kolima kreno a neće da vuću konji U pitanju valjda Konjska snaga.😂.
moje iskustvo sa bihamkom je odlicno. Pravo su profesionalni.
ku-r-acc od ovce
ku3ac od ovce
k...c od ovce
73 i za te 73 godine ja vas jedanputa zvao i niste došli
Smece od firme ,dajw adriatic dzaba godisnju ali ne hvala
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXdate.club
Neki dan sam ih zvao jer mi se ispraznio akumulator i nisam mogao da upalim. Prvo putanje je bilo gdje se vozilo nalazi i agent potencira na pozitivan odgovor da se auto nalazi na parkingu i naravno odgovaram sa DA. Kaze mi ubtom slucaju cemo vam naplatiti intervenciju jer auto ne ugrozava protok saobracaja tako da placanje uz registraciju je cista pljacka!!
legalna pljačka
Govna, kažu imaš prevoz do mehaničara. Imaš ako dodatno platiš, veću drskost i bezobrazluk od njihovih ljudi nisam vidio
Lazu, nisam mogao da upalim vozilo ,zvao sam ih kazu izlazak57 km . iako imaju ugovor sa bh cestama da imas pravo na 3 usluge uz registraciju. Sve je to prevara.
isto se desilo meni naplatili 53 km 2 kilometra sto su me prevukli
isto u telekomu. kaze paket no limit 45km. i sad ti kažeš da ti objasni. govori mala, imaš 20h mjesečno razgovora, 1000sms, 5gb neta. pa sta je tu no limit bgt. kaze pa predpostavljamo da ovo nećete potrošit. hebo te grah.
Uredno platiš 8KM za BiHamk, kad ti auto stane i nazoveš ih kažu ti, možemo doći ali moraš platit. Lično mi se to desilo.
nemaš premium paket. sve navlake same bolan
Klosari. Nece da izadju na intervenciju ako auto nije na cesti. Pa ne biram ja gdje ce mi auto stati ili kad nece upaliti!!! Sta trebam? Odgurat auto na neku prometnu cestu da dodju?