Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je grobaru sa lopate pobjego
Bukvalno
JARANE, OVAJ JE OVAKAV, IMA BAR 20 GODINA. ZNAS LI KOLIKO JE ON ONIH STO SU DESET PUTA BOLJE IZGLEDALI ISPRATIO NA ONAJ SVJET.
Ne treba im ništa dati. 1. Ukinite prvo izmisljenu stavku koja se zove paušali u kantonalnim skupstinama, federalnim i drzavnim 2. 61 osoba trenutno obavlja duple funkcije-kako stižu da mi je znati 3. Smanjite broj uposlenika na svim nivoima (ima viška) 4. Ukinite bijeli hljeb
Sad ce ovaj preparirani sa slike najavit rebalansiranje budzeta, zbog kojeg ce mnogim ljudima biti uskraceni podsticaji. Za drugo nisu ni sposobni.
Jesu li ov te Sankcije RSu , 😂😂😂
Nisu vam ipak izvori dobro obavijesteni...
Vječni ministar finansija. Samo da mi je znati ima li ovaj energije i zivota u sebi za bilo sta a kamoli da vodi ovaj resor.
a Dodik dobio nikad vise para, pa ga samo pljujte hahahha da ne poverujes
Fuj jes lik odvratan
Grinc... ukrao si bozic...
Isti Golum 😂😂😂
Kad su kćerka Bakira Izetbegovića i sin Halida Bešlića pobjegli u Njemačku, situacija nije nimalo dobra!!!
Ja ljepote nema ljepsih momaka od Bevande i Salkica
Ma bravo za EU.
A odgovornost, ostavke, makar savjest!? Nista!?
Ovajje sve stariji i oronuliji, gdje mu je mindjusa? Do kad u politici? Do 90te???
Ovaj Bevanda toliko u vlasti da je ostario i u avet se pretvorio.
Jeremija iz stripa Alan Ford