Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zgadila mi se ova drzava,korupcija u tuzilastvu procesi traju i do 5 godina i vise i vracaju se na ponovno,grad nam izgleda ciganija,prijevoz katastrofa,policija ne radi svoj poso ,sigurnost i nemamo nikako,nacionalizam uveliko,politika se uvukla obdanistima,posteni narod po zatvorima a ubice na slobodi i dan danas se prica o ratu itd ...
Prolazio kroz Bugarsku prije par godina.Mraka teska.Prljavi brate do bola i neuredni.Jedina svijetla tacka ova Sofija jer malo one zapadne reklame osvijetle.Gori su od nas.Putevi uzas tako da i danas voze zapreznim kolima po autoputevima.Vidim kritike na autobusku stanicu u Sarajevu a niste vidjeli stanice po Bugarskoj koja je vec godinama u EU.
Sta amo dočekali, da nam Bugari budu uzor. Američka vlada može učiti od naše kako se krade, vara, laže itd
kada citas komentare na klixu, shvatas koliko su sve tri naicje koje okupiraju ovaj prostor bih, peglu...cuj, smiju se bugarskoj, hahaha...prvo, bugarska je najstarija drzava na balkanu, osnovana u 7om vijeku, to je onda kada su nasi pretci jos uvijek lutali besciljno brdima balkana sa stadom koza..imali 2 imperije, imali knjizevne centre u 8/9om vijeku, kada su nasi pretci jos uvijek lutali sa onim kozama..izmislili cirilicu, opismenili slavene...spasili
sve svoje jevreje u iiom svjetskom ratu, imali astronauta, poslali satelit u svemir, imaju jedini superkompjuter na balkanu...jedna od najnezaduzenijih evropskih drzava (kada hrvati seruckaju o bugarima, a prodali su i gace, bugarska je finansijski sasvim stabilna).. bili poznati kao "balkanska prusija" po snazi krajem 19og i pocetkom 20og vijeka...imali qarinu period pod rusima od iiog svjetskog, i to mi koristimo za neko poredjenje sa njima, a to je period od 40 godina...
skijaski rezorti su im medju najboljim u evropi...ma, kome ja pisem...
Da su Bugarskoj ovakva kriminalna vlast i glupi narod sigurno ne bi dalje dogurala od BiH. Pun mi je klinac ovih poruka i poređenja. Imamo situaciju koja je malo reći komplikovana, međunarodna zajednica nam je navukla luđačku košulju, imamo tri predsjednika i prekomplikovan birokratski sistem koji nam pojede sve pare, pa nema te zemlje koja bi se sama mogla izvući iz ovako usrane situacije ma kakve god savjete da joj daju. Poruka ino-pametnjakovićima: Ne dijelite savjete nego pomozite!
ma nije eu toliko ni dobra kao sto se misli
Zato sto ljude na vlasti boli tuki za rastom i prosperitetom. Eto zasto. Licno sam radio za kompaniju koja je mogla u BiH dovesti nekoliko desetina investitora iz razlicitih bransi, o nasem trosku i organizaciji. Od 10+ istaknutih BiH politicra na vlasti nismo niti dobili odgovor... uopste. A samo je trebalo da se pojave na 5 min i pozdrave te ljude... Janjetina i Passat, to je sto interesuje vlast.
bosna je brod koji tone i nikome na vlasti nije u interesu da spasava brod. cilj je samo da se pokrade sto vise prije potonuca
Bugari su nam prijatelji i hvala im.
enemy of my enemy is my friend.
Sta se prse kao da su nesto ostvarili hajde jajare ako je tako gdje je vama zicara . Pa nasa zicara jedan od man made marvel ,znaci nema dalje. Mi cemo bez Eu stvoriti novih 150hiljada radnih mjesta. Gledaj trotoara kod nas ispred predsjednistva pa turisti iz kine dolaze da se slikaju pored to su projekti koji ce pokrenuti ovu drzavu.
Hahaha! Moramo se ugledati na Bugare, ustani TITO razjebi ovaj klerofasizam i kvazi kapitalizam! Drzave nam vode sve Titini robijasi a danas svi dobro vidimo zasto ih je zatvarao, dok su pustani sa lanca izbio je rat a zatim i izgfladnjivanje uz klerikalnu lobotomiju masa!
Eu srestva nestace te love nece ni doc tamo gdje treba
Sreca je Bugarima pa nemaju SDA i kraljevsku familiju Izebegovic
Bugari nemaju dodika i covica
Da kad posaljes prostitukte na zapad i malo veresije ide to.
Bugarska ima more i sve su im dali da nebi Rusija Smjestila svoju vojsku . Isto važi i za Crnu Goru dobit će sve . Bosna ko Bosna svi bi htjeli da se to samo riješi.