Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da logosoft ima unajmljene vodove kao i bh telecom za sad... cijena takvih vodova je vrtoglavo visoka.. ne napumpajite logosoft... koji ce im k takav vod a nemaju lokalne infrastrukture... dzaba laprdate :) i da ima direkt vod iz frankfurta kako kazete koja je pokrivenost bosne sto se tice logosofta! nula!
Ovakvo nešto je Logosoft realizovao prije ravno godinu dana. Interkonekciju sa Zagrebom, odnosno glavim centrom, Frankfurtom. Sramota je kakva se pompa diže, a drugi su ih pretekli u svim poljima igre. Što ovako nisu napravili pres konferenciju da pojasne korisnicima kako, zašto se namještaju javni tenderi, upošljavaju ljudi mimo oglasi, gdje idu milioni prihoda, itd, itd.
Eto ga mobilni flat-rate na BH Mobile mreži. ;)
Koliko ja znam Logosoft ima do Zagrebai Frankfurt-a (koji je najveci Internet cvor na svijetu) vec odavno ovakvu vezu. I dalje BH Telecom ide prvi i daje vise.
\"Opticka vlakna\" hah ahahaha!
Hocu sad brzinu od 20 mbps :)