Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de mi natoči 3 kW :D
..po jeftinijoj tarifi ? :))...no, iza 22 h :))
Ono nosis punjac ko za mobitel hahahaahha il' onaj USB
Predizborna šuplja priča!
http://www.youtube.com/watch?v=YM0uQmaOXgM
KOJA PATKA, NADAM SE DA NE PUSITE OVU PRICU! Kakvo jeb..no el. auto. Pa ne bi mogli ni drveni sporet sklepati, ni u r.s. ni u federaciji. Pa ove likove bi bilo super po smrt poslati, zivio bi 300. god.
DRAGO MI JE ZA OVO, ALI NAŠI ODMA GRLOM U JAGODE. ČUJ ODMA SU KAO BOLJI OD TOYOTE HAHA, PA NIJE TOLIKO BITNA BRZINA PUNJENJA KOLIKO JE BITAN DOMET (AUTONOMIJA) SA JEDNIM PUNJENJEM. TO TOYOTA GODINAMA USAVRŠAVA. ŠTA IMAŠ TI OD TOGA BRZOG PUNJENJA AKO SA NJIM NE MOŽEŠ STIĆI NI DO PODLUGOVA.
Pokrali iz Famosa sve sto se moglo pokrasti a drzava takva kakva je nikad nece vratiti imovinu ...
Većina a to su obično naturalizirane sarajlice (bliže im je saraj polje nego grad) imaju protiv jednog dijela BIH i to samo što ne mogu svoje prstiče da umoče i tu teglu meda. Naslušasmo se ublehaša o zapadnoj njemačkoj i većem standardu ugledajte se bar u PROIZVODNOM dijelu (bez proizvodnje nema napretka) A ono u sarajevu šverc korupcija i nekakva nazovi trgovina i fingirani spomenici(alija i samo alija) a zemaljski muzej propada
www.rimac-automobili.com A sta ovdje mogu merc,bmw i golf? :)
www.rimac.hr
Ta ce Audi i Toyota....kad Mile dodje baterija se od straha puni...."Vučetić je istakao da je to četiri puta brže nego što to trenutno rade velike svjetske kompanije, kao što je "Toyota"." Hhahahaa... E moj Vuceticu, prvo napravite kolica za beton kako treba pa onda dalje nesto na struju.
hmm sve je ovo ok ali nesto ne vjerujem tome da je napravljen punjac koji 4 puta brze puni nego punjac nekih svijetskih proizvodjaca kao toyota.
Ma kakva Toyota! Lukavica burazeru. To bi bilo validno, ali dok Laktašenko ne opoji, Ništa. Pa ovako nešto profitabilno da ode u Lukavicu mimo Laktaša - nikad!
Super bi bilo ako je istina
superiška auto
sto bi rekli iz audija, napredak kroz tehniku.. samo nek se radi
Dobra stvar ali ima nedostatak, prilikom udesa sa merc, bmw,golf itd...odvajaju te spartlom od ceste,zida i sl...xD
Vrhunski auto !!! Nadam se daljem i večem istraživanju, i još večem uspjehu !!!