Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu ljubavi,najbolji sa cijenom i kvalitetom prolazi
@sampt44 Slušaj odnosno čitaj jarane, sa svojim parama možeš da radiš šta hoćeš to nikog ne zanima
@sampt44 U mom gradu ima mjesta gdje se super jede ali se nesluži alkohol,ja ih zaobiđem u širokom luku jer volim hladnu pivu bilo da je mala guzla(sarajevka),nektar ili žuja
a mi pljujemo Euroasfalt kako god stignemo
Kako ko
Zato Vranduk radi Hering, iako najbolju opremu za tunele ima upravo Euro Asfalt, ali gdje prestaje logika pocinje Bosna.
Svaka cast Euro-asfaltu! Kvalitet prva klasa a cijena prihvatljiva. Cinjenica da je HR pristala da im bosanska firma radi ovako vazne projekte govori sama za sebe da ss radi o profesionalcima.
@kakokokolo kakvim crnim profesionalcima, kad god im se obruši potporni zovu stručnjake iz drugih građevinskih firmi, euroasfalt je nastao na posljeratnoj pljacki i prevari, nista vise, a vi koji vjerujete u njihove neke gluposti niste nista bolji od retardoznih sda poltrona
Euroasfalt super radi izvan BiH, kad sam ih vidio u Sloveniji kako rade autoput, pa ne bi čovjek rekao nego njemačka firma. Nažalost, na projektima u BiH nisu se baš pokazali, probijaju rokove, ostavljaju stvari nezavršene...
Firma koja ce osvjetlati obraz nasoj drzavi. Radnici prezadovoljni, sva prava ima radnik, sv
Cuj to, Inace nista iz BiH ne mozes viditi u Hrvatskim radnjama, dok Bosnjo ne poce cijeniti sebe, nece ni ova stoka sa zapada i istoka.
Zato kod nas gradiliste koje dobije redovno probija rokove...
Tako će bošnjooci graditi prilazne ceste Pelješkog mosta.
U hrvatskoj na natjecajima je uvijek jedan uvjet-nadzor odreduje drzava a ti ljudi su vrlo strucni i odlicno plasceni (kazu oko 4 tis e ); A svojim potpisom su mat i krivicno odgovorni!Tako je i kinezima na peljescu,!Ovo u rijeci nije nikakav "kruzni tok" vec strasno kpmpliciran projekt koji se nastavlja na brzu prugu RI-ZG-BUdimpesta!Naredni projekti-Ri-Zadar autocesta, metkovic dubrovnik autocesta, a radi se idejni za du-cg granica!
@stern Ogroman je to novac!Samo ceste na peljescu vrijede vise nego most, oko 400 mil e!Ako su euroasfalt i integral strucni ,nece bit problem!
Vidite zatoje Mile bio protiv dase pokrene inicijativa o zaustavljanju gradnje Pelješačkog mosta kakav vitalni nacionalni rsa i pm.ima in procente u ovim poslovima a ti narode podmićuj Doktore da Vas operišu po bolnicama na računa države Sto im je dužnost a vi im Punkte đepove kad boli nepita niko koliko ima mile mozak a vi nemoj slučajno da nebi glasali za njega ponovo ostaćete bez penzija.To idioti samo napred.
Bravo i deri :) da ih bude jos
Trebali ste Heringu dati posao,oni to nebi nikad zavrsili.
Bravo. Svaka čast.
Svi znamo da je ovo Baketova firma, je li tako? Ima li potrebe vise komentarisat?
Da mi je vidjeti komentare kada Euroasfalt bude asvaltirao prelijepi Peljeski most sa pristupnim putevima.
Stranacka SDA firma u svijetu se bore za svaki posao zavrsavaju 6 mjeseci prije vremena autoput, u Bosni karaulu 1,2 km posrane magistrale rok bio do februara 2019 eno jos idioti rade nece biti do februara 2020 gotovo