Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo prestati kupovati hrvatske proizvode i stvar riješena. Nema veće i bolje kontramjere...
I presusiti Busko jezero, na nasoj je teritoriji.
i prestati alminij mostarski spasavati sa jeftinom strujom
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Još jedan dokaz da se bošnje u ovoj nakaradnoj državi ništa ne pitaju....
znas kad se fukara sa sela iz SDA obogati pa pocne bjesnilo po Sarajevu da prosipa dok drzava propada
@despot3, to što država propada, propada ničim drugim nego voljom njenih naroda. Onda neka i propadne. Narod izabrao, pa neka i propadne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ćim Hag proglasi i potvrdi UZP momentalno tužiti Hrvatsku, pa će oni početi voditi računa kako će se ponašati prema Bošnjacima-muslimanima, jer će im BiH obustaviti i izgradnju pelješkog mosta, a ovi ovdje rvatima ćemo i u buduće birati predstavnike u vlasti i člana Predsjedništva i nećemo im usvojiti Izborni zakon. Proglasiti ćemo embargo na uvoz robe iz Hrvatske i svih zemalja EU koji budu podržavali Hrvate. Pa nek oni vide hoće li potpisivati sa Srbima ili Bošnjacima.
A šta bi sa onim klirinškim dugom kojim smo mogli pokriti desetine miliona koje BH Gas duguje Rusiji? Ovako ćemo uvijek biti taoci.
Povecali ste cijenje grijanja i samim time uveco se PDV 55000 korisnika u Sarajevu cije se pare slivaju u vas budzet . Eto vam tog famoznog viska mafijo politicka. Jos grijanje naplacuje kao da su grijali cijeli mjesec oktobar ! Narode suti a toplane imaju viska radnika i nekonomske plate. Nas muzu ko ovce.
Pa ako nema izgradnje peljeskog mosta
Hrvatska nudi srbima iz "rs"povoljan smjestaj u jasenovcu i staroj gradisci.mole se srbovi da sa sobom ponesu sapune😁😁😁
Hrvati modernizuju Jasenovac...odnosno uvode gas srbima u Bosanski brod
Nesto ovo zvuci kao reakcija sa zakasnjenjem....ili naslov prica o buducnosti 😆
Srpska politika se zasniva na jednom te istom oprobanom receptu... "Nicim izazvan stvoris nepostojeci problem,kad te drugi optuze za isto ponudis rjesenja i ispadnes kooperativna strana a drugi koji nizasta nisu krivi,isti kao ti ili gori."
Sarajlijice imate bOkira i amanet da vas čuva
Što prije Sarajevo skonta da nema više donacija, da nije više grad-žrtva rata, na nije više u žiži interesiranja svijeta to bolje za njegove stanovnike i za ostatak "ugrožene" FBiH. Rafinerije Brod je mogla čekati do slijedećeg stoljeća da se napravi famozni plinovod Brod-Zenica. Ovo privremeno rješenje za rafineriju ni u kom slučaju ne zaustavlja gradnju bilo kojeg novog plinovoda. Sve ovo je još jedan spin bošnjačkih političara...
@DunjalukNaKvadrat Plinovod Brod - Zenica od strateske vaznosti bas za Sarajevo? Sine, geografiju danas lako mozes na goolge izucavati.
@b.hodzic Da si pročitao tekst vijesti iz naslova vidio bi da je sva vriska bošnjačkog establišmenta oko "budućeg" plinovoda Brod-Zenica, koji će kao ovaj dogovor izmešu RH i RS minirati. Malo se prvo pročita pa se komentira geografija. Naravno da je plinovod Brod-Zenica od velike važnosti za Sarajevo, jer su Zenica i SA već povezani funkcionalnim plinovodom...jel sad jasnije profesore geografije
od stranih neprijatelja, samo su jos gori domaci izdajnici
Pa Hrvatima je odavno jasno da BiH kao drzava ne postoji..Zapravo svima je to odavno jasno,cak i medjunarodna zajednica koja ju je sklepala polako dize ruke od nje
@Nemke naravno da postoji i postojat ce
Republika Hrvatska priznala nezavisnost RS-a! Trcite u KONZUM i kupujte hrvatsko :-(
pa Brisel majka mu stara... Hrvatska je EU...
Kako nece kad su politicari nesposobni. Zaboli njih k sta misli i zeli narod. Uzas.
Više Srbi suverentiteta na Kosovu nego muje u RS.