Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla sereš ko foka stranica im je super nije mi jasno šta tebi i takvima valja glupačo. Samo daj da je strano
Avdo mogu li ja jahati tvoju zenu ili tvoju trebu malo?
mogu li ja da vozim malo
@Spreploca http://www.bhairlines.ba/bs/
ZA ovoga braca Turci: Samo jedna recenica Upitaj one sto su bili u izbjeglistvu u Turskoj koliko su braca, narocito oni sto su bili u kampu Gazi -Osman Pasa.
100% je u pravu Realjist
MOZDA PRVO BH ARILINES DA SREDI SVOJ JADNI WEBSAJT.
Već su poznate nove destinacije: Beograd, Podgorica,Tripoli,Geteborg,Kopenhagen,Prag,Dusseldorf i Beč...pored Frankfurta, Ciriha, Kelna, Skoplja i Istanbula.
Kažu da je puno veći sevap gladnom čovjeku dati udicu da sam ribu hvata nego samo ribu da se nahrani. Čak i najveće seronje poput ovog matematičara i realjista moraju vidjeti koliko novih radnih mjesta i porodica ovakvi poslovi hrane. Samo naprijed BH Airlines investicije su dobrodošle u sve naše kompanije pogotovo kada inevestitori ne uzimaju preko 50% vlasništva. Sarajevo-zurich mislim da će ATR-ovi svakako ostati na toj liniji a problem sa propuhom vjerovatno postoji u tvojoj glavi a to niti jedna kompanija neće uspjeti zadovoljiti. Predlažem ti da jašeš volove kao što si jahao prije nego te rat u Zurich odnio.
T U R K I Y E Bosna je najstarije tursko dijete a Sandzak najmladje....sto vise poslova sa turcima i drugim prijateljskim zemljama...sa Srbijom, Izraelom, Ciprom, Grckom, Rusijom...prekinuti sve odnose a veleposlanstva protjerati!
Sve je to super ali ako zaposle nekog naseg kao direktora jadna im majka, nece biti niti para niti kompanije.
Hvala bogu da se vise ne vozim u onome propuhu...
Nije to ništa sada će Mile RONHIL da krene u posao s braćom rusima pa će BH Airlines za RS Flot biti kanta. Kažu da će im braća rusi dati na korištenje 15 modela Tupoljev, dobro očuvanih, 1962. godište. Inače avioni će letjeti na relaciji Laktaši - Nevesinje.........
-30 Mio x 2 (duplo vise) = - 60 Mio
nadajmo se da ce se otvoriti nove linije prema evropi po povoljnim cijenama