Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konzorciji će uskoro udariti i na tursku, takav je bio i plan, uništiti ekonomski libiju, a preko nje i afriku, zatim siriju pa preći na tursku. turci da su pametni trebali bi se okrenuti rusiji, kini, iranu i azijskom tržištu. time bi se uspostavila kakva takva ravnoteža, a njihova privreda bi opstala.
Ako ih taj "konzorcij" unisti kome ce prodavati skupu visoku tehnologiju? Osim toga ekonomija je takva da se ne mozes okretati tamo -ovamo. Na stranu sto Turska osim hrane,odjece i donekle gradjevine nema nista da konkurise zapadu.
svakakvih komentara ovdje a pisu gluposti samo da nesto napisu ne bi li dobili like...wtf kao prvo, pad lire nije slucajan i sve je ovo dobro osmisljeno medjutim nije lako srusiti tursku ili tursku vladu kao sto je to bio slucaj s libijom, egiptom, tunisom...ipak je turska malo uredjenija zemlja od ovih pobrojanih...protesti iz prosle godine koji su dobro uzdrmali tursku ali je nisu uspjeli srusiti kao ove tri zemlje, iako su odradjeni po vec oprobanom receptu...jasno je da je ovdje prosrijedi pokusaj destabilizacije i rusenja turske zbog 1001 razloga medjutim glavni je razlog sto tu zive muslimani... sto se turske tice, njoj vecina zemalja moze samo pozavidjeti na ekonomskom razvoju, imaju prakticno sve, geografski su na savrsenom mjestu i takva turska moze pomoci vise EU nego li EU tuskoj....siguran sam da ce se turci izvuci i iz ovog pokusaja rusenja turske vlade..
Svi su krivi samo turci nisu,toliko o objektivnosti.Nosada valja nazad na pod,ne da zapad da se kurče.Zaradili turci nešto izgradili i sada će to sve preći u ruke Zapada,to ti je ekonomija i točka.
ODA TURSKA NIZ TOALET!!! EHEHEHEHE ODE DOMAJA BOSNJA TURAKA!!! EHEHEHEHE
Hvala Bogu ,nadam se bolnoj propasti turske. Neka pocrka bagra nisu ništa bolje ni zaslužili. Hvala Bogu na Jevrejima,oni uvijek za stoku nađu pravo rješenje.
smucalo.delegat sretna nova .sta fali turskoj garderobi ,doduse onaj after shave pol litra za dvije marke .je malo fus al ajde dobar je .ipak je turska dobra zemlja
Kako to najednom? Propao je državni udar na Erdogana, pa ga misle ovako uništiti? Hoće malo sutra, taj čovjek zna šta radi! Izvukao je Tursku iz duboke ekonomske krize od Ataturka pa na ovamo i ovo će on savladati, sultan Erdogan.
Novi krstaški rat putem ekonomije.
Mogu im popušiti.Turska treba pokazati EU srednjaka i okrenuti se azijskom tržištu.
Nista to nije Turska je najaca u regionu, drzim vam fige braco.
nedajte se turciii
ako se u turskoj i zarati ocekujem da im braca bosnjaci pomognu....ako ne u novcu ono bar u ljudstvu......erdoanu ce trebati svaki vojnik....a znamo koliko ga bosnjaci vole :)))))))
A zasto im ti isto ne bi pomogao?
ja cijenim turski narod...ali ni on nije pomagao srbima pa nemam moralne obaveze za tim...kao recimo bosnjaci...ako budu ljudi ...sa druge strane ne cijenim americku kujicu erdoana i muslimanske fundamentaliste u turskoj koji su sreca ipak u manjini i ako bog da opet ce to sve vojska da dovede u red...narodu mir a budale u zatvor da kopaju kaldrmu po anadoliji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Toliko o"moćnoj" turskoj privredi
Turska je vratiöa zadnju ratu kredita,i ne namjerava se zaduzivaiti zasad.prestaöa je izdavati obveznice cime je SAD izgubila oko 600milijarrdi dolara. Zato su ameri proizveli Gezi park i krizu vlade,sve u cilju stavljanja turske pod svoju kontrolu, a Erdogan im tu smeta. ZIVJELA AKP I NAS VODJA TAYIP!!!
Sad ko hoce da zaradi neka kupi liru i prvi porastom je proda (ukoliko nece da rizikuje , hoce da zaradi).
Ja navijam za Tursku ....
Zato što je volim više nego ameriku :D
Brazil zakon...