Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikola Kojo da bude Valter!!! Ma daj....
Da Kinezi samo jedva cekaju batinu vodicu , prema nekim izvorima vec su u redovima.Cekaju , chuche i pushe :)) , kako rece onaj jedan iz filma ,,Gori vatra\". Da, oni Kinezi koji prezivljavaju sa nekoliko dolara na dan , ali kad skontamo koliko je istih bit ce to ekonomski bum za preko drinske ,,prdonje\".Na koncu nema vise preko drinskima slovenacko-hrvatsko-bosanskih jasli pa se pocelo prditi uz vjetar.
Obrijani ceto svijet ometo braca kolju uz kinsku volju vodu ceto ledenu pije iz rupice tamne zmije da Bog da ti tama bila vjecna voda a nevinim dusama rajska sloboda pij ceto te otrovne vode nek ti otrov duha u zaborav ode!
hmmm...mu mamicu...cetnik!!!ma nek dodje do mene da mu ja napunim flasu svoje vode pa nek je prodaje tim prljavim kinezima,nervira me kloc pravi i zar vise nije odapeo
I gdje ce snimati tu seriju, u Beogradu ili Banjaluci?
e moj Bato, nit´ si vino nit´ si voda, ti si covjek bez obraza. clan miloseviceve stranke od prvih dana...
kad ne znamo mi onda neka nam četnik ubire pare na našim proizvodima (tacnije proizvodima koji bi trebali biti naši), nije mi nimalo žao što ovaj prdonja to radi...nama takvo nesto i treba jer ne znamo cijeniti sebe i bogatstvo koje imamo....
Stari prdonja!
Ovaj dokazani četnik samo što nije prno u šišu a vamo bi lovi zgrto, unuku li mu !
jaaaaaaaaao sto me ovaj starac nervira , nestavljaj te ga vise na vasu stranicu molim vas
Cuj vodu im prodavat....buwahwahwhahwahahha
\"vlastiti grad\" Čini mi se da ovdje neki ne razlikuju glumu od zbilje. U to ime samo bih da podsjetim da je Bata Živojinović glumac i da sa Sarajevom u stvarnom životu ima veze koliko i ja sa Kaknjem. A što se tiče komercijalne eksploatacije Valtera. Big deal. Kinezi ionako nemaju pojma o Sarajevu već su se uhvatili za ovaj film zbog komunističkih elemenata u njemu te prilično dobro zanatski odrađene akcije. Njima je Valter potpuno drugačiji simbol od toga kako se isti doživljava u Sarajevu.
Ma napišam mu se u tu vodu u ime 10.000 ubijenih Sarajelija, među kojima je bilo 1.500 djece. Ali je stvarno tačno da su Kinezi još ludi za našim ratnim filmovima. Jednom sam vodio ekipu kineskih novinara u Jablanicu, k\'o da su došli na kakvo sveto mjesto, sjećali su se svakog detalja filma Neretva, čudili su se kako nemaju za kupiti kakve suvenire i da niko to ne održava.
Da nije smješno bilo bi žalosno, da glumac Bato \"branitelj Sarajeva\" nije gledao kako mu sunarodnjaci ruše vlatiti grad, može šuplju svoju Kinezima prodavati.
samo bi se morala tociti u sarajevu stari prdonjo