|

Banjalučanin sakupio 10 računa i u nagradnoj igri Vlade RS-a dobio stan

Banjalučanin sakupio 10 računa i u nagradnoj igri Vlade RS-a dobio stan
8
S
SRNA
23.9.2019. u 07:37
28
komentara
8

dijeljenja
Banjalučanin sakupio 10 računa i u nagradnoj igri Vlade RS-a dobio stan Foto: RTRS
Igor Dačević iz Banje Luke dobitnik je prvog stana u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji", koju organizuje Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije.
Riječ je o dvosobnom stanu površine 53,15 metara kvadratnih, koji se nalazi u novogradnji u Karađorđevoj ulici u Banjoj Luci.

Osim stana, izvučeno je i pet vaučera u vrijednosti od 500 KM koje dobitnici mogu potrošiti u prodajnim objektima Bingo, pet dobitnika vaučera od 500 KM te po jedan dobitnik vaučera od 1.000 i 2.000 KM, koje će sretni vlasnici imati priliku da zamijene za robu u poslovnicama M:tela.

Izvlačenje nagrada održano je večeras u direktnom TV prenosu u programu RTRS-a.

U najvećoj nagradnoj igri u Republici Srpskoj, koju Vlada RS organizuje u saradnji s Udruženjem ekonomista "Svot", do sada je pristiglo oko 1,2 miliona koverti.

Dobitnik drugog stana u ovoj nagradnoj igri, koja je počela 15. jula, bit će poznat 29. septembra, trećeg 6. oktobra, a četvrtog starna 13. oktobra, do kada građani mogu slati koverte.

Sve koverte koje ne budu izvučene u prvom kolu ostaju i učestvuju i u svim narednim izvlačenjima.

Trošak plaćanja poreza na dobitak za stan snosit će Vlada Republike Srpske, a Notarska komora RS snosit će troškove prepisa i knjiženja stana.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...