Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god narode, ja nesto neznam da je Bake kome poklonio stan, ako mu ga nine oteo! Samo je Tito mislio na radnike i narod i svima stanove napravio! Eto vam ovih sto su vam sve uzeli pa i titine stanove hebali vas oni!!!
Ciji je sin !? Hahaha
Možete pričati šta hoćete, ali su u mnogim stvarima napredniji od Federacije. u Federaciji bi zaračunali porez na vrijednost stana, ovdje dobitnik nema nikakvih troškova.
Bake otima korupcijom stanove a genocidasi poklanjaju CISTO SARAJEVO za ZAJEDNICKU BiH .u RS se masovno Bosnjaci vracaju i uzimaju imovinu koju su kod Tite imali iz federacija nema Srba ni da pobjegnu a gluho i daleko da se vracaju !!!!
Ma kako god mi smo drusto puno ludomanije. Ko nema za kladionice moze kockati i u i preko vlade.
Odlčan potez, nema šta.
Čestitke iz Sarajeva.. :)
Vlada rs-a ovim potezom zasluzuje da se nade u Ginisovim rekordima .. zbog mnogo cega .. 🙄
Ispiranje pameti ljudima.
na koji način smanjuje sivu ekonomiju.šta ako taj već ima riješeno stambeno pitanje. jeli ovo Željka nešto izmislila.Svašta kod vas brate.
@KupujemJabuke Na taj način što ljudi počnu tražiti fiskalne račune, pa ako neko tokom nagradne igre ima veći skok prometa u odnosu na prethodne mjesece ili godine... postane sumnjiv i eto inspekcije da pročešlja.
Toliko o efikasnosti naplate poreza ovo ozbiljne drzave ne rade kroz ovo se vidi sva ne moc i ne rad onih koji trebaju da suzbiju takve stvari
koliko god je ovo smijesno samo se sjetite da je Fad'l slao penzionerima koga da podrze na izborima nije organizovao nikakve nagradne igre ...
Samo nek je hljeba i igara.
e cuj suzbijaju sivu ekonomiju sa poklanjanjem 3 stana hahahah, e svasta.
I sad recite da je Dodik nacionalist. Zašto se vaučeri mogu potrošiti u Bingu a ne u Tropiku ili nekom drugom lancu iz RS-a
@MirnaBosna kakvi crni vaučeri meni tamo traže samo pare ...
Računi nisu garant iz kladionice he he