Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ @Kenan, divno si to rekao :) mislim da Kenan to shvata, ali si ne zeli priznati, zatso bi on sebi priznao da nije musliman, kada to drugi ne cine? Tesko je biti prvi :))) Super!
Kenane, crni Kenane. I australijski Aboridžini se drže svoje tradicije i dan danas, a njihova tradicija se ogleda u farbanju kože i nekih plemenskih plesova i tako to. Covjek ti hoce reci sta predstavlja ime koje nosis (musliman). Ako se vec volis zvati muslimanom onda trebas znati sta to u sustini i predstavlja, trebas znati neke vjersko-tradicionalne principe po kojima ti ljudi žive. Ja se slažem da imas pravo slusati muziku i jesti krmetinu i odvaliti se ko tena, ali to ni u kome slucaju ne predstavlja muslimana za kog se predstavljas. Recimo takvo ponasanje vise odgovara nekim drugim vjeroispovjestima, pa zar onda nije logično da bi se trebao predstavačljati kao član neke druge vjere ili barem neke nove sekte u Islamu he.
bosnjaci samo ne jedu svinjetinu,klanjaju dzumu,zovu se po nekom arapskom imenu i to je to hahaha.turbo muslimani
Pa nemoj ti stari jesti svnjetin niti slusati narodnjake ali ostavi nas na miru. Zvatu cu se kako ja hocu, tebi neka smeta samo u tvojoj kuci ostavi druge. Boli mene neka stvar sto je ne jedes i ne slusas ziku, vjeruj mi tvoj problem.
Poljubac u ruku izmedzu marke i 100
Bajrambarećula se kreće od 5o feniga do 1o maraka
Da mi je znati koji estradnjak pjeva uoči Bajrama. Njihova muzika i ljubavni stihovi nemaju ama baš nikakve veze sa muslimanima i Islamskom tradicijom. Što me živciraju ovi moderni Bošnjaci... Hoće teferić, hoće u Europu a hoće i da ih se računa pod muslimane. Mislim da to što neko ima arapsko ime i ne jede svinjetinu nije dovoljno. Šta su nam ti Europljani uradili...
hahaha da mi je znati koji to estradnjak pjeva za 500KM, pa cak i za 6000KM. Pa ovi malo zvucniji nece ni da zinu bez deset soma