Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da autor clanka nije pojasnio, da ce Grcka morati da vrati sve do posljednjeg centa ove "pomoci". Grcka je primjera radi prodala 6 ostrva 2013. investitoru iz Katara, a kako bi mogla otplacivati "pomoc", zatim 14 aerodroma je takodje vlada Grcke morala dati na prodaju ili barem na "upotrebu" na period od min. 40 godina, nadalje su morali prodati postu, vodovod, autoputeve, gasovode, elektrovode, luke itd. ukratko sve ono sto ce morati i BIH zbog ogromne korupcije i lopovluka.
... I jos se neko divi Grckoj?! Taj mora da je udaren debljom letvom po paci
@kolorit Pa naravno da ce morati da vrati. Gdje si vidio da ti neko daje tolike pare bezveze? Ali ce im te pare pomoci da stanu na noge ako ih pametno potrose, tako da je to pomoc.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi Grci su pravi parazitii - decenijama žive i uživaji naračun EU.
Kae ona dobra stara propo ko grčka... ovi su gori "sadakaši" od nas!
BiH i Grcka su na istom putu i mi cemo postati robovi na vlastitoj zemlji. Banda ce sve prodati za pomoc fasistickog mmf-a. Ostat cemo bez zemlje, vode i na kraju bez suma.
Atini odobreno, meni nije... Ma bjaaaazi
Dali grcima da imaju za ljeta dok budu pili njemacke pive u hladu
Ne bih im bio u koži kada budu vraćali ove zajmove. A kakve samo prirodne ljepote imaju, kulturne spomenike, plaže... Mogli bi u rahatluku od turizma da žive. Ali izgleda da im mentalitet nije nešto drugačiji nego naš.
Znači, lete ruski ambasadori i iz Grčke.
Bosnje ovo vam je slika i prilika socijalizma. Jeste sigurni da to hocete?
@poluzenapoluvatra. socializam ili kapitalizam ?
IMT?
grci zive od njemacke euro sise. spavaju podne sve im zatvoreno. jedu masline jebu cjelu noc.
gdje god je u uporabi čirilica i hijeroglifi tu su bijeda, nazadak, nema prosperiteta, loše je stanje
@therat nisi u pravu gurbete, npr Turska od kako je uvela latinicu u super silu se pretvorila, Malezija, Indonezija, itd... Ostali ostali na hijeroglifama, bijeda i nazadak sve odreda. Zemlje sa cirilicom takode. Evo samo primjer u okruzenju Hr i Srb, nebo i zemlja. U BiH predes iz ent.RS u FBiH kao da si presao u Njemacku iz Bjelorusije
Dutsche kupih za male pare bez imalo znoja.
I tako u krug.
propali ko grcka