Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zainteresovan je i za finansiranje prve bosanske misije na mjesec, ljetne olimpijade u olovu i nove Appleove fabrike u Kladnju (koja ce biti najveca na dunjaluku). Sve to nako jer je dobar coek.
Pa i da se deseti dio od ovoga ostvari to je deset puta više od svega što se uloži u Genocidni Dodikistan za 10 godina.
@ElizabetaBosnjacka zar ti stvarno mislis da ce se i deseti dio ovoga ostvariti? Dokle je onaj Ozon stigao? i dokle vise ta opsjednutost RSom ko ih je ovdje uopste pomenuo, je li ti redukcija vode lakse padne kad se sjetis da aerodrom u Trebinju ne radi?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prodajte i grad ,carsiju sve prodajte prodali Sami sebe.
@DZONPI ma nema od ovoga nista... vidis da je nabrojao projekata k'o da igra simcity ...
NEbi ja sarajlijama dao ni flaširanu vodu kad su ovo dozvolili. Bagro sarajevska bolje da ste sarajevo prepustili okupatorima Srbima da oni vode a ne ovi šalabajzeri.
izgradite nam stadion da imamo ko ljudi gdje igrati, svaka cast
Samo tako nastavite nacelnice trud i rad se uvijek isplati, a ovdje je vidim bitno da okolni seljacici negativno komentarisu fuj
ja kako dobre vijesti, silna ulaganja i zainteresiranost a mladi odlaze iz zemlje, jer im pametnjakovići ko general ( valjda nismo imali boljeg i sposobnijeg načalenika ) te resić lik koji je ko puzzle uklapa u sve sisteme i neću rećui gdje još, pobrinut će se da postanemo metropola i obezbjede nova zapošljavanja. HOĆE LI NEKO TVORNICU OTVORITI, POKRENUTI PROIZVODNJU ili će nam ovi arapi uzimati zemlju na ovaj način samo za ono što je njima u interesu
Za bijeloga čovjeka dolaze crna vremena
Realno narode.... mi svi i sebe tu uključujem pišemo po Klix,Facebook itd... kako i šta valja i nevalja. Nema veze koje vjere ste al hajmo svi na ulice dok nije kasno. Najsiromašniji smo narod u Evropi a to nemora biti. Oni kupe pare i lažu,pale narod a mi gladujemo i brinemo se ko je Musliman,Ortodoks il Katolik.
Realno narode.... mi svi i sebe tu uključujem pišemo po Klix,Facebook itd... kako i šta valja i nevalja. Nema veze koje vjere ste al hajmo svi na ulice dok nije kasno. Najsiromašniji smo narod u Evropi a to nemora biti. Oni kupe pare i lažu,pale narod a mi gladujemo i brinemo se ko je Musliman,Ortodoks il Katolik.
svjedoci smo stvaranja nove palestine
Daj nam arapa daj nam arapa daj nam repa ooooe
http://m.portalanalitika.me/clanak/278638/djecak-nosi-zastavu-islamske-drzave-tokom-porodicne-setnje-foto
arapi kupuju FKSarajevi
www.malak.ba
Kad vec popravljaju mogli su i one Turske cumeze na Bascarsiji da demoliraju i naprave nesto kulturnije uz pomoc Evropskih Arhitekta.
Hoce li se provijeriti porjeklo para? Samo molim vas bez DZAMIJA i uslova da glumimo da smo Arapi.
Kazu Kosovac istavio dugove i pustos gdje god da je bio...a evo nije ni godinu dana na poziciji glavnog u opstini,a ona jaca nego ikad..frajer sve uredio za 8 mjeseci,pozoriste uredi da nam dive svi. Tako da sve vase pada u vodu.
10 puta vise projekata za opstinu centar. Neimar bakir u IMT akciji zivota!