Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nepismeno: Apple više nije najvrednija kompanija na svijetu, s trona je skinuo Microsoft. Ko je koga skinuo sa trona? Čik pogodi!
Odnosi se na zenski rod "kompaniju" -"je".
Možda je trebalo napisati "sa trona ju je skinuo Microsoft".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ku4ac me boli.
Jesili skuckao marku za kafe danas?
pisam se na apple i mac, WINDOWS MAAJKA !!!
Novi iphone 13 i dalje kamera 12mpx i zubina na vrhu displeja haha
Nece dokle vi hocete. Muda za bubrege ne ide
Windows 11 meni ok. Praktičan, lak za baratati.
Vidi Billa što živnu u koroni....
Microsoft se agresivno vratio na scenu - istisnuli su Zoom i veoma su aktivni na korporativnoj integraciji poslovanja tako da su defakto monopol ponovo. Čini mi se da polako istiskuju i google.
Eto necu moci spavati sto oni vrte milijarde
Comodore 64 i njegove igrice sam igrao i zamišljao da će u ovim godinama doći terminator da nas sve zarobi a ono dođe Fikret respirator i Dodik tehnološki kiseonik i pobi nas kao mraz paprike.
"ju je skinuo"
Sad gore, sad dole....
Kako neće kad stoji ima Covid Passa… bill Gates K sin
Zna se ko je gazda i ko ce ubuduce zaraditi na ID - digitalnom otisku.
Bil Gejc udara repom
Micro$oft najomraženija kompanija na svijetu https://www.techspot.com/amp/news/91457-microsoft-uber-ubisoft-world-most-hated-brands.html