Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garantujem da je na izgradnji bilo naših ljudi koliko hoćeš....svih naroda. I da ih gore boli ćošak ko je ko i šta je. Kad ne moraš gurat od prvog do prvog, nema potrebe ni za belajom.
Sta ce oni ba, mi putujemo Sarajevo-Tuzla cetiri sata
HAHAHAHAHAHAHAHA
Možete vi
A ti se Muzafere kupaj
Pa brzi su,od 1991 .A niko nepiśe da nije skroz zavrśena naprimjer Bamberg nije druga pruga ni poćeta.
Berlin je dabog sačuva ko grad.nema kake mrake nema
Tako se to radi
bosnjo ljepio keramiku po klozetu i viko elhamdulilah
A kod nas se obiljezava otvaranje trotoara od 40-tak metara. E sta papci i seljaci uradise od Sarajeva i drzave...
Dok njemci slave najbrze vozove od 300kmh kod nas se slavi otvaranje trotoara 50m, tugo nesreco!!
Najjace zaustavljanje strajka u historiji se desio u RS-u kad je Dodik, iza sna, pozvao strajkace u kafanu, na lozu i pivu, i zavrsio sve za 15 minuta jednlm turom.Hahahahaha
Zeljeznice RS-a su u pitanju..haha.
Uvijek se ismijem vasim prilozima,cuj dva najveca grada😂😂,tacno je da je nas Berlin najveci ali München nije drugi nego treci grad po velicini klix redakcijo,drugi je Hamburg....i nije sa Angela popela na vozu nego na voz😂😂😂
al zato kod nas selma jos putuje na fakultet 😉
Das Talgo
svi nesto rade i grade...samo se bakir sikira za kosovo....:)
sada kad pogledam da su njemci gradili prugu 25 godina i potrosili 10 milijardi da bi isli 300kmh fasciniran sam kinezima koji u srbiji grade prugu za 250 kmh a zavrsit ce za dvije godine i kostat ce 3 milijarde....bravo kinezi...bravo srbija.
@AnandaSorab Kineska plastika se lako sastavlja a koliko traje..... ?