Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemamo vode u gradu, a mi se kao bavimo polusvijetskim i skorojevićkim bazarima.
PAZNJA DZEKO BRISE KOMENTARE
@ACM tvoja mama nema vode pa navali bekane
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja zatucanog i napaćenog naroda.. Pa šta te boli racku pa da je iskaralo 10 srba, šta te boli ba.. Trebali ste mu vi izabrati ženu.
NAPACEN SVIJET TEBRA
@sizofrenia Nažalost druže, nažalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dijamant je dijamant sve ostalo je bizuterija tako da...
Cim je Dzekson pusti iz kreveta i kuhinje eto ti nje na Klixu
Zaboli i Amru i Edina šta vi mislite. Zato i jesu otišli vani, da ne slušaju lavež bijesnih pasa već da uživaju u životu.
ovim govnarima po klixu je tesko ustati i zaraditi a lajati po komentari to po vazdan ....
jel se smirila ili jos ordinira ovdje po komentarima koji joj se ne dopadaju ahaha
kurva, ali se.dobro uvalila!! barem za sada!!!!
to sestro,osjetila si da ovom narodu treba bizuterija,amru za predsjednika a kompletnu ekipu sa ovog skupa za njene savjetnice...dosadno amri pa ne zna sta ce od sebe
a ti eto mnogo zaposlen kad na klixu komentarises povazdan, vidim mijenjas svijet
Ma kucka obična,suplja kao cijedaljka
što bi bio problem da promoviše
Jako lijepa zena
ja kolko vidim sjede na kafi.
Vidjeh je na šalteru u općini centar u četvrtak fina je onako prirodna nema tu pompe kad je žena po defaultu ženstvena...
znači zaposlila se u opštini
Amra bi trebala otvoriti školu sa sponzoruše, "kako uloviti najbogatijeg frajera u pet koraka"
to tebe niko nece pa svaljujes na to da je to samo sto nemas love hahahha
@Amke72 prvo ko kaže da nemam love, drugo kakve veze ovaj tvoj komentar ima i sa čim, haj mi objasni, ako znaš?
Kad Dzeku (i njegovu porodicu) hvale, ja se prepustim uzivanju u opravdanim hvalospjevima. A kada ga (ih) kritikuju, da ne koristim tezi izraz, tad mi se komentarise - ne mogu nepravdu. Ova ideja kao dokaz da i 'Dijamantova' ljepsa polovina, takodje, sija. Dijamantski par.
Svaka cast. Zena uskoristila svoju popularnost da uradi nesto korisno. Samo naprijed. Puno srece
Dzeko, vrhunski fudbaler i sportista!Sv Dzeko, vrhunski fudbaler i sportista, sve je postigao svojim radom i talentom. Njemu skidam kapu. A ne ko neki sibicari i prevaranti od politicara, pokrali drzavnu kasu pa hoce da su bogati (i jesu, a obicne su nistarije) kao Dzeko ili Marin Cilic, primjerice. Amra je prelijepa!
Dzeko, vrhunski fudbaler i sportista!Sv Dzeko, vrhunski fudbaler i sportista, sve je postigao svojim radom i talentom. Njemu skidam kapu. A ne ko neki sibicari i prevaranti od politicara, pokrali drzavnu kasu pa hoce da su bogati (i jesu, a obicne su nistarije) kao Dzeko ili Marin Cilic, primjerice. Amra je prelijepa!