|

Amko i Lactalis obradovali svoje kupce novom nagradnom igrom

Amko i Lactalis obradovali svoje kupce novom nagradnom igrom
21
Sponzorirani članak
13.6.2019. u 16:08
0
komentara
21

dijeljenja
Amko i Lactalis obradovali svoje kupce novom nagradnom igrom
Amko komerc u saradnji sa poslovnim partnerom kompanijom Lactalis BH u periodu od 14. juna do 31. jula 2019. godine pokrenuo je nagradnu igru "Zdrave navike usvoji i Dukat nagrade osvoji".
U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji kupe bilo koja dva proizvoda iz asortimana Dukat tržišne marke (Fit, AB kultura, SenSia ili b-aktiv), na bilo kojem prodajnom mjestu grupacije Amko komerc.

U nagradnoj igri organizator je pripremio bogat nagradni fond od ukupno 43 nagrade i to: putovanje u Istanbul za dvije osobe, 3 dana wellnessa za dvije osobe na Bjelašnici, poklon paket Dukat proizvoda, gdje je ukupno planirano nagraditi 20 sretnih dobitnika. Pored svega toga, učesnici imaju mogućnost osvojiti i neke od uređaja bijele tehnike iz bogatog nagradnog fonda.

"Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući Dukat proizvode u našim prodavnicama, zadovoljstvo nam je što ćemo učestvovati u ovom projektu i da ćemo one najsretnije obradovati. Iz bogate palete Dukat proizvoda za realizaciju nagradne igre odabrali smo proizvode b-aktiv, Dukat Fit, AB kultura i SenSia, koji su posebno interesantni u ovim mjesecima. Ljeto je odlično vrijeme za uživanje i odmor, no iznimno vrući ljetni dani predstavljaju pravi izazov za organizam. Svim učesnicima nagradne igre želimo mnogo sreće", kazala je Minela Džuho direktor marketinga kompanije Amko komerc.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.