Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je 'l to onaj dobavljac ciji radnici ne piju vode povazdan da ne bi isli pisati u wc, jer nece ispuniti normu i mogu dobiti otkaz? A mislim da jeste.. robovlasnicka firma. A gazda je majmun; neka je najbogatiji i nek' ima cifru sa nulama odavde do Skenderije.
Babylon
Glupost !! Haha
Vijest dana: Dostavljač Amazona pretučen na smrt pokraj vozila čiji vlasnik se razbjesnio pitajući se zašto mlad momak u bermudama čačka oko njegovog gepeka.
Karne ces mi uci u garažu paša upuco bih te iz viljuske
@FEM pa i nije ovo za toga vec kada si na poslu...itd
Ali ovo je u zemljama gdje su lopovi u zatvorima,ja ne pamtim kad sam zaključao auto u usa,za krađu automobila ili stvari iz istog možeš dobiti 10 godina zatvora, pa bujrum se zaleti na tuđu imovinu.
@ilidzinjo123 u kojem gradu zivis?
@kajlo salem va
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja vrsim isporuke direktno u prtljaznik, if you know what I mean...
MOREL JEDNA GOLA ZENA PO MOGUCNOSTI LATINO AMERIKANKA...
Sarajevski šaneri svršavaju 😵