Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ova inicijativa "pije vodu".....Moze bit perspektivna.... Ocekujem salve uvrijeda...........Znam da bi neki vise voljeli rat,sukobe i dalje nazadovanje......
Nema baš opcije za pljačku uvođenjem bescarinskog sistema. To je zapravo prekidanje lanca pljačke jer carina je ništa drugo nego pljačka na granici. Carinici su hajduci koji te zaustave na granici i kažu daj pare. Zašto? Daj pare.
Pije govna razmucena s vodom.
...hrvati na haparatima. imaće noćne more od "jugoslavije".
Oni nisu na Balkanu ahahahahaha najjače je kad to kažu :D
@merebit Koliko znam roba ionako ulazi u BIh, samo sada kamioni ne bi čekali i time bi uštedjeli i vrijeme i novac. Ionako sva fuš roba iz Hr ide u BIH. Pa nećete prodavati Njemačkoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E ovo je nesto konkretno...
Nije losa ideja ali bi tu opet BG drzao poklopac u svojim rukama.Neznam da bi to EU dozvolila u ovoj situaciji bilo kojoj svojoj clanici ili onima u statusu
@eurokrem Pa naravno, zna se gdje je prestonica.
Eu je planirala da ukine drzave i napravi regije.. balkanska je trebala biti centar u bukurestu ako se ne varam
Ništa to, daj toljage da se svi bolje upoznamo.
Ovo koristi samo Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj da i dalje bez ikakvih kontrola dilaju svoju robu u BiH te unište i ono malo privrede što imamo. Nadam se da će naši političari ovo shvatiti i zaustaviti sa naše strane. Dovoljno je što imamo i ovo sada...
Najvaznije trziste za hrvatske proizvode ostala je Europska unija u koju je izvezeno robe u vrijednosti 5,9 milijardi eura. Najznacajniji hrvatski vanjskotrgovinski partneri Hrvatske ostaju Njemačka, Italija i Slovenija tako da bas i nece Hrvatska imati nekakve koristi ;)
Srbiji je najveci trgovinski partner EU. Kamioni iz srbije ne prolaze kroz BiH, a BiH kamioni mmooraju kroz Srbiju ili Hrvatsku. pa sad ti vidi ko bi imao koristi.
cuj pickoustog glupana, kakav klaun. pa udji u eu i onda si u carinskoj uniji, kakav komedijas. servi, najgluplje pleme.
Posto nece Bosna nikada u EU ovo joj je jedina sansa. Hvataj voz ili istruni u rupi.
Kamiondzije uz Vucica
Odlicna ideja!
pozitivna pespektia treba vise ovako *-balkanskih* ideja. malo vise mi nego oni aspekt
Ne može ovo. Treba da se uvede carina na sve. Da se u Bosnu ne uvoza govna iz obližnjih država. Da se udavimo našim govnima.
@Ergoproxy Zato ti svoja jedeš svaki dan, tri puta.
@Ergoproxy pa pakuj, što bi me brinulo šta oni jedu
Pravite sta god hocete ali bez Hrvatske... hvala i dovidjenja
@vatikan2 Sta god nam je trebalo od Srbije i BiH smo i kupili tako da ...a ove balkanska unijica nama nista ne znaci vec nam je prioritet trziste EU od cca. 500mil ljudi p.s. cuvajte telecom da vam ga zli hrvati ne kupe haha
@vatikan2 Smirite se gospodine... bice sve u redu :)
Pametna odluka..Joj da sam ja predsjednik BIH kako bi se mogli dogovarati
PICKOUSTI HEBEM TI MATER CETNICKU
@Psihopat Jebi ti mater potomcima handzara. Drazu su odlikovali Cercil i Truman kao antifasistu. Drazin jedini grijeh je sto je bio i antikomunista.
posljedica nacionalnog onesvjecivanja balkanskih plemena: stotine hiljada pobijenih i milioni raseljenih da bi na kraju dosli na nesto sto je samo pokusaj onoga sto smo vec imali.
To je ono čime bi se ti trebao bavit, pusti BiH i njene probleme Bosancima i Hercegovcima ...
ni govora ovo je nova jugoslavija