Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europa i USA su odlucili na koljena baciti zahuktalu kinesku ekonomiju .... za to je potrebna medijska masinerija sa vjestima kao sto su i ove.. svijet se sustetao sa vecim pandemijama smrtonisne kuge, variole...i u vrijeme losijeg zdravstva uspjeli su zaustaviti posast pa tako ce i ovu!!!
Fus roba, kavlitet nula, smrdi, uzas, stoko ne kupuj njihove proizvode.
Roba je onakva kakvu zahtjeva kupac . Cijena diktira kvalitet. Nasi kad dodju u nabavku traze samo sto jeftinije i dobiju taj kvalitet. Plati vise i dobice robu bolju od evropske.
a Wuhan sta se tu prodaje psi zmije ili
Koji su ovi kinezi gamad,ove muslimane sto dolaze da kupuju prave im dzamije a svoje muslimane ubijaju i protjeruju ruseci im dzamije.
Nije baš tako...Svi proizvodjači iz Kine imaju svoja predstavništva u Yiwu.Ne proizvodi se ni mali dio toga u Yiwu...Yiwu je prodajno mjesto....Kupac iz Evrope dođe i ne mora da ide po gradovima po cijeloj Kini, dođe u Yiwu i ima sve u par kilometara
Ne pipajte ništa što je kinesko,veliki rizik od zaraze.