Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozvao bih na proteste ali gušt mi vidjeti vas bijednike koji ste sa 300k glasova ispratili SDA u mandat. Trpite ovce i ja ću sa vama jer mi je gušt gledati vaše nacionalne glupe face i slušati reakcije kada berete plodove ove vlasti.
hahaahah ima li sta da ti nije gušt???
brao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa nek se autoput gradi od putarine za autoput, koja je vec ionako paprena. Ovo je strasno
Gdje nestaju sve te pare od akciza? Našao sam podatak da je HIFA 2012. god sa 25 benzinskih pumpi u toku godine prodala 241 milion litara (dizela, benzina, avio benzina, autoplina i lož ulja), ako uzmemo u obzir da i sada prodaju istu količinu, sa prosječnom akcizom od 30 feninga po litri dođemo do brojke da na godišnjem nivou samo sa HIFA pumpi ubere se 72 300 000 KM, a gdje su ostale pumpe. Koliko se samo ubere para na osnovu tih akciza,a gdje je putarina od autoputa, pa prilikom registracije?
Zašto ne bismo uveli nekih tip vinjeta za sva motorna vozila na stranim tablama? Koliko ih se samo voza kod nas,a registruje u nekoj drugoj državi. Neki fazon sedmičnim, mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih. Koje bi odgovarale iznosu putarine koju plaćamo mi prilikom registracije, pa da se i te pare iskoriste za gradnju autoputa, da se rastereti domaći narod.
Mafija!
zivim u Bihacu i tog autoputa vidim samo kad idem u pratnju s pacijentom. podrzavam gradnju infrastrukture, ali za koji racku na gorivo majku mu. ne treba blokirati ceste neg treba izpleskati maloumni mozak koji je ovo skontao.
pa jbg , eto nam vlasti i g***na, mi smo krivi sto dozvoljavamo mi ''NAROD'' da radi vlast sta hoce :/
SDA, to je pobjeda, tako su pjevali, pa evo i vidi se, sve šta zapne oni to rješavaju u sekund, diži akcize, al nipošto na njihovu štetu.
Samo jaši, sve su naši :)
Dok god narod cuti i treba da povecavaju sve akcize, u pravu su ljudi. Vide da ovce malo zableje i ucute se, njima lijepo jer na lak nacin pune budzet za svoje plate.Otopor stoko, otpor
Nek j protest za hidzab u sudu BiH, iako to ne podrzavam. A Fadil poveca naknade ministrima, svi ko mutavi, povecaju akcije opet svi mutavi... Ko da nam je jedini problem u BiH crkva i dzamija...Dajte ljudi dodjite sebi.
Boli me *urac, trazili ste dobili ste. #Gdje_ste bili_u_Oktobru
@666_999 Misliš da bi drugi bili drugačiji???
Ja vjerujem da nam je neko poceo pripremati nacrt zakona o "underground-u", kao rjesenje socijalne krize. Prijeratni nadrealizam polako prelazi u realizam, tj ovi gore i ovi gore, uz sisanje motke?!
'ko zadnji ostane, nek ugasi svjetlo. :D
Uvedite akcize na drzavne plate ili otpustite tamo besposlene!!! Ma neceg ga od mene naplatiti akcize, bas ko neki RTV takse. Pumpadzija, naspi mi za 10KM bez akcize...ha ja.
Deri nas Fadile, i zaslužujemo takve ko što si ti!
SDA HDZ SBB UDARAJU NAROD I NE VADE GA
Samo vi lajte, lajte....zna se...pas koji laje, ne ujeda.....a znaju to i oni. Bit ce akcize i pola marke...a vi samo lajte!