Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel se pogodio s našim pijjačarima ? 50'KM bi pokrilo potraznju. Tolko kosta svjest u nekih
Kako je moguca korupcija i u ovom obimu u EU. Nasi sto sada trce u Njemacku, tvrde da im je dosta korupcije u BiH i da zele zivjeti u zemljama EU u kojima nema korupcije, mita , namjestanja poslova i poslovnih sijela na kojima se sklapaju poslovi i dijele pare sakom i kapom samo odabranima i "sposobnim". Ali, oni ce jadnici tek poslije boravka od najmanje 5 godina saznati kolika je je korupcija u Njemackoj i ostalim zemljama EU.
@Sabur785 jesi ljubomran,paglu ili sta**??? ili se pravis glup!! Naravno da svugdje postoji korupcija i mito.... od SDA do NJemacke i NOrveske. Ali tamo ti ne treba mito i korupcija da bi otisao doktoru,da se zaposlis,da imas osnovna ljudska prava,da dobijes stan,kredit i itd itd itd. Sta ti mislis da se na zapadu poslovi od par milijardi dobijau bez korupcije?? ti si lud ako mislis da je tako
I pojeo vuk ovcu , jel se tako kaze A kod nas , nemam ni snage ni zivaca komentirati
Korupcija je sve prisutna, samo je drugi i na višim razinama upakuju u mašnicu. Kao "romantičar" iz Gruda. Je*o sliku svoju.
Šta je to za takvog giganta.