Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih ove prije nazvao Agencija za raseljavanje, jer svi ovi koji subotišli nikada se nece vratiti. Kada zaposlite ljude na domacem tržištu onda se hvalite!
Pa zato agencija i služi i ne samo ona. Nego neprimjetno je prošla vijest da se je nakon Srpske i Federacija prihvatila isplate penzija trezorskim zapisima. Šta to znači ? Pa kad se nema na prvog isplatit 313 KM penzionerima, napravi sed zapis o tom togađaju, iz centralne banke se uzme para i isplati a u tezoru ostavi zapis. A zašpto se nema penzionerima misplatit kad su oni ranije zaradili svoju penziju. Eh iz bhihovog doprinosa je isplaćivano onima prije a njima će budući uposleni. Kojih NEMA.
Iz neprovjerenih izvora sam čuo da je Erdogan negodovao na Bakirove najnocije zahtjeve, sa obrazloženjem da je već 1878 zapolsio milion i po Bošnjaka, a sada mora najmanje toliko Sirijaca po dogovoriu sa Angelom. I dalje je savjetovao Bakiru da manje laže a više radi, jer neće nakon svakog dolaska na vlast SDA izbiti rat koji će anulirat data obećanja. Koja se moraju ispunjavari, čak i u politici !
oni iseljavanje i odlazak u inostranstvo vide kao njihov uspjeh i smanjenje nezaposlenosti. wtf
Put u propast je poploćan dobrim namjerama, tako da smo svi kudili socijalizam koji je izgradio veliku privredu i industriju, a slavili demokratiju i vjerske slobode, a bilo ih je u razumnim granicama i prije, pa su se vijorile zastave SDA, pa je Milošević držao govor na Gazimestanu pred dva miliona Srba, pa je kriminalac Čović, postao milijarder, a onda je poćela pljačka bez milosti, a mi sve to ne vidimo, kao da je to bogom dano, ali sad nejma marki i šta drugo preostaje, nego put pod noge.
Isto kao i prije rata. Bosanci idu u njemacku i sloveniju na privremeni rad. I sta smo sad dobili sa ratom ?