Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi dole broje legitimne putnike, samo sa PUTOVNICOM
Mostar uopće nije neka hit turistička destinacija u koju mi netko ciljano došao avionom i proveo 7 dana u tom gradu. Mostar je više izletnička destinacija. Također Mostar ima malu dijasporu i ne kužim na koju foru vi očekujete neki veliki promet aerodroma u Mostaru?
Dođe nešto malo Poljaka avionom, ali i ti Poljaci više preferiraju autobusom doći u Međugorje nego avionom preko Mostara. Evo u Međugorju danas više od 5 autobusa iz Poljske. Isto vrijedi i za turiste iz Zagreba ili Italije koji su najčešći gosti Mostara i Međugorja, a u Hercegovinu dolaze osobnim automobilom ili autobusom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vise zaposlenih na aerodromu nego sto je imao putnika u oktobru.
I to je daleko iznad prosjeka
Samo nek' je legitiman.
kakvi su sposobni i to je previse, hdz rulezzzz....
Vragu malo!🤣🤣🤣
Nesposoban menadzment. Aerodrom ima super poziciju za jeftine kompanije. Osim Mostara, Međugorje, Makarska rivijera, Dubrovačka rivijera, ni Sarajevo nije daleko ako su jeftini letovi u pitanju. Ogroman potencijal u rukama idiota
Pa eto vam hrvati htji ste peljeski most, eto vam hrvati htjeli ste doubrovnik i split da preuzmu turiste...a to ste htjeli tako sto glasate za hdz. Umjesto vama, lova ode u hrvatsku...pa glasajte i dalje tako pa i to sto vas je ostalo ce se iseliti...
711 hercegovaca sa kartom u jednom pravcu za Irsku.
Ne daju nam radi Splita i DU.
Doživjeće sudbinu tvornice SOKO koju je vodio Čović!
Ovih 711 je iz HDZa na racun drzave se vozalo i to je to, pakuj kofere
Ovdje je najbolje zaposlenim uhljebima.Primaju platu a nista ne rade...
Predlazem da se da jedni 20 mil EUR da se popravi krvna slika! Raus bando
711 putnika sto je 711 vise nego prosli mjesec.
Treba vratiti njegovo koristenje u odbrambene svrhe.
Gdje šovinisti kolo vode, i otvoreno rade za interese druge države tu napretka nema. Jad, čemer i sramota a takvi ljudi još žive u tom gradu. Apsurd i moralna bijeda.