Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seat, Škoda... sve je to VW poluproizvod. Kad digneš haubu motora, sve Volkswagen. Jedina je razlika što ovi koriste još jeftinije materijale da bi bili nešto povoljniji na tržištu. E sad, nisu to loša auta s aspekta troškova održavanja i izdržljivosti za radničku klasu.
Ne stavljaj u istu recenicu Seat i Skodu jer Skoda je stari proizvodjac sa vlastitom istorijom a ne neko ko se slepao na Fiatu isto kao Zastava.
Ne do Bog rata i fiata
Daj Bože seljaka i vw
Clanak o SEATu,brendu koji je najavio gasenje i rebrendiranje u CUPRA-u. Ali zanimljiva prica,kako su preveslali talijane.
Mozda bi bilo interesantnije da ste napisali clanak zasto kod nas gine 200 ljudi na milion stanovnika u saobracaju (600 mrtvih godisnje na 3M stanovnika a EU prosjek je 46/1M) I zasto vlast nista ne poduizma na tome, nego kilometarski clanak o SEATovoj historiji, koja odprilike bas nikoga ne interesuje
Jer su kod nas 99% vozaca totalni debili koji se ugledaju na bahate krimose i narkice koji vozaju bmwove i tu nema neke pomoci sem ako se promijeni mentalitet narodne mase
Od Fiata im ostala sklonost ka hrdji😱
Seat je odličan auto!
jest ako nemas love za nesto drugo.