Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala bogu, taman misliš parking mjesto a ono neko parkirao ovo spore.
nikad to auto nije bio a preskup
Nemoze puno paprika u njega stati
Meni je bio Top. Živ bio Smart
koristan bio samo kao "mrtvi" gradski auto, za provuć se svuda i lako parkirati,relativno male potrošnje goriva, inače karina...a jeftin nije bio, a po meni mu je to i glavna mana
Najsigurnije auto, u nesreci samo dvoje gine
Smart Dobijes,drugi dio auta ,kad ga otplatis A,inace ja ga drzao na balkonu
Današnja ideja vodilja za auto-korporacije - ako je model jeftin ili mali, ukidaj ga! Ostaće nam samo krkanski suv-ovi na ulicama.
Pa to kupci i hoce.... Velike SUV-ove
Dobar je to autic. Dobar
slika 20 pokazuje da se moze i u smartu ovo ono
tabut za dvoje
razbio ih Elmedin sultan sve
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Da nije bio dobar nebi se prodavao
Kutija od sibica doslovno. Zato ga i ukinuli. Ne mozes dvi kese iz samoposluge ubacit, a ljeti se tusis ko da si u finskoj sauni.
26 godina se proizvodio... A pravljen i jeste za one kojima su dvije kese iz samoposluge dovoljne. Nije pravljen da se dovlace drva sa sela. Gradsko auto, za gradske ljude
Šporet